Kattencafé The Coffee CatTerug naar het overzicht

Voor een heerlijke lunch of lekkere koffie en een aai en liefde van katten ga je naar The Coffee Cat.
Welkom bij kattencafé The Coffee Cat. Een mooi lunchcafé vol kattenliefde, knusse loungebanken, gezellige zitjes en tafeltjes aan het raam. Heerlijke koffie, lekkere broodjes, soepen of salades en katten, heel veel katten… Op de bank naast je, op loopplankjes langs de muren, in je boodschappentas gepropt of klauterend in een krabpaal.

Wil jij ook ervaren dat alles leuker is met katten om je heen? Kom dan eens langs bij The Coffee Cat in Almere en laat je verrassen en verwelkomen door onder andere Amber, Arwin, Bibi en Loekie.

In dit lunchcafé kunnen klanten terecht voor een lekkere lunch en een kopje koffie of thee, maar ook om de 9 katten die er gaan wonen te aaien of te aanschouwen.

Kattencafé
Het aaien van katten en het kijken naar hun gedrag heeft een rustgevend effect. Dat is wetenschappelijk onderzocht maar dat ervoer Monique Lustig, eigenaresse van The Coffee Cat, zelf ook toen ze een keer een kattencafé bezocht. Als groot kattenliefhebber leek het haar geweldig zelf ook zo’n café in Almere te beginnen. Met een crowdfundingcampagne kreeg ze genoeg startkapitaal bij elkaar, en ze vond een pand in de Brouwerstraat in Almere Centrum. Op Facebook ontmoette ze ook alvast haar eerste fans die haar hebben geholpen met klussen.

Bijzondere katten
Op het menu staan straks onder andere verse broodjes, salades en high tea. “Lekker lunchen staat voorop”, vindt Monique. Maar in het aanbod katten wil ze haar klanten ook iets bijzonders bieden. Monique: “Het is natuurlijk het leukst als mensen hier verschillende soorten katten kunnen ontmoeten. Ik selecteer de mogelijke Coffee Cat bewoners daar ook op. Er komen bijvoorbeeld twee hele lieve, bijzondere Maine Coons in het café wonen. Dat zijn de grootste gedomesticeerde katten die er zijn”.

Voor meer informatie ga je naar de website via de roze websitebutton.

Kijk ook eens op onze kinderwinkelspagina! Eerst shoppen en daarna even lekker relaxen bij The Coffee Cat.

The Coffee Cat

Brouwerstraat 36
1315 BP Almere
Openingstijden Dinsdag t/m zaterdag 10:00 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:30
Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Happy Halloween!

Happy Halloween!

Houd jij van griezelen en spoken en ben jij niet bang voor het donker? Dan zou ik snel naar onze uitagenda gaan voor hele toffe Halloweenuitjes! En check ook even de link voor de speciale nacht van de nacht bij Stad & Natuur!

Nacht van de Nacht