• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Kinderactiviteiten in de herfstvakantie 2024
Herfstvakantie

Kinderactiviteiten in de herfstvakantie 2024

Dagje op stap of een uitstapje met de kinderen in de herfstvakantie? In Flevoland zijn er heel veel leuke herfstactiviteiten en uitjes voor kinderen.

Dit zijn onze favoriete leuke dingen om in de herfstvakantie samen te doen:

Filteropties

óf
Wanneer
Leeftijd
Locatie
totaal 0 resultaten
Pagina:
Helaas, we hebben voor deze datum (nog) geen activiteiten kunnen vinden. Kijk daarom ook even in onze categorie Eropuit, daar vind je heel veel activiteiten die je elke dag kunt doen!
totaal 0 resultaten
Pagina:

Uit met kinderen in de herfstvakantie in de regio Flevoland

Eropuit in de herfstvakantie met kinderen? Er zijn veel leuke herfstvakantie uitjes in de omgeving van Almere, Lelystad en Dronten. In onze uitagenda voor gezinnen vind je leuke tips om een dagje weg te gaan in de herfstvakantie in Flevoland, leuke dingen te doen in de herfstvakantie in Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Biddinghuizen, Zeewolde, Urk en Noordoostpolder en echte herfst uitstapjes.

Wat te doen in herfstvakantie 2024?

Kies een dagje uit in Flevoland in de herstvakantie of denk aan een leuke kinderactiviteit in de herfstvakantie in Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Biddinghuizen, Zeewolde, Urk en Noordoostpolder. Er zijn veel leuke herfstvakantietips in Flevoland: heerlijke boswandelingen met kinderen, leuke herfstknutsels om zelf te maken, adresjes voor de lekkerste warme chocomelk, kidsproof musea en leuke binnen uitjes voor als het regent in de herfstvakantie!

Leuke herfstactiviteiten met kinderen in de omgeving van Almere, Lelystad en Dronten

Paddenstoelen zoeken, een kabouterpad lopen, herfstbladeren zoeken, een restaurantje met open haard, broodjes roosteren boven een kampvuur, in je regenlaarzen door de plassen stampen... het hoort allemaal bij de herfst!