MamacaféTerug naar het overzicht

Het Mamacafé is er voor alle moeders en aanstaande moeders uit Almere.
De tijd van zwangerschap en kraamtijd is een hele bijzondere periode. Een periode waarin je tal van vragen hebt; vragen aan deskundigen maar ook aan andere vrouwen die zwanger zijn of kort geleden bevallen zijn. Hoe zit het met wel of geen borstvoeding? Maak ik me terecht ongerust over de gezondheid van mijn kindje? Is het normaal dat mijn baby zoveel huilt?

Op internet kun je veel informatie vinden, maar wat is er nou leuker dan van een verloskundige, een huisarts, een psycholoog, een medewerker van het consultatiebureau, een kinderarts en een lactatiekundige antwoord te krijgen op je vragen? Juist om jou op persoonlijke wijze te woord te staan en om je in die spannende periode waarin je net moeder bent geworden te steunen, is het Mamacafé opgericht. Gezellig en informatief.

Het Mamacafé is er voor alle moeders en aanstaande moeders uit Almere. Vandaar dat we twee centrale plekken in Almere hebben gekozen als locatie. En wat het natuurlijk extra leuk maakt is dat je meteen andere (kersverse) moeders ontmoet, misschien ook wel bij jou uit de buurt. Een goede manier om je sociale netwerk te vergroten! Elke bijeenkomst wordt iets verteld over onderwerpen die raken aan het ouderschap en zwanger zijn, zoals bijvoorbeeld: voeding, pijnstilling en angst, eenouder gezinnen, motoriek van de baby, de kinderpoli en andere interessante onderwerpen. Bij het Mamacafé is altijd een lactatiekundige aanwezig om vragen over borstvoeding te beantwoorden.

Het mamacafé kent twee locaties in Almere: Castrovalva aan de Juan Grisstraat 50 en bij De Archipel aan de Poeziestraat 36.

Kom je ook naar het Mamacafé? Kijk voor de juiste data en welke locatie je moet zijn op de website via de roze button!

Je kunt ook super leuk shoppen voor je kids in Almere. Check onze kinderwinkelpagina maar eens!

JGZ Almere


Almere
Openingstijden zie website Prijs toegang is gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips