Ik Kan Het KindercoachTerug naar het overzicht

Kindercoachpraktijk Ik Kan Het biedt hulp als het even niet meer zo lekker loopt.
Kindercoach Ingrid Roos van Velzen van Ik Kan Het is overtuigd dat kinderen eerst lekker in hun vel moeten zitten, voordat ze tot leren kunnen overgaan. Zij helpt kinderen met sociaal emotionele problemen om zich weer lekker te voelen!

Ik Kan Het werkt met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Een belangrijk speerpunt in de kindercoaching is dat een kind zich prettig voelt. De manier van coaching wordt daarom aangepast op het kind. Ik Kan Het biedt onder andere hulp bij verdriet, boosheid, agressie, leerproblemen, faalangst en zelfvertrouwen.

Naast kindercoaching biedt Ik Kan Het ook bijlessen voor de basisschool aan. Heeft jouw kind moeite met rekenen, taal, spelling of iets anders? Bij Ik Kan Het wordt samen met jou gekeken wat de bijlesopties zijn. Bijlessen worden ook thuis gegeven.

Klik op de websitebutton voor meer informatie!

Tip: wist je dat op Kidsproof ook de fijnste peuterspeelzalen staan?

Kindercoachpraktijk Ik kan het


Almere
Prijs Klik voor actuele prijzen op de websitebutton! Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er op uit tips voor de zomervakantie!

Er op uit tips voor de zomervakantie!

Nog heel even genieten van die laatste twee weken van de zomervakantie. Het gaat weer veel te snel voorbij! Maar niet getreurd, klik snel door op de roze button en ga er met het gezin nog even op uit en maak de mooiste zomervakantieherinneringen!

Inspiratie om met het gezin er op uit te gaan!