Newborn Spa AlmereTerug naar het overzicht

Kom helemaal tot rust! Babymassage en zwangerschapsmassage kan bij Newborn Spa Almere
Newborn Spa in Almere is de 1e wellness voor baby's in Nederland! Het biedt (aanstaande) moeders en baby's een heerlijke ontspannen behandeling!

Tijdens de zwangerschap is het belangrijk dat je jezelf niet vergeet. Je kunt last krijgen van zowel fysieke als mentale ongemakken. Zwangerschapsmassage is de ultieme manier om te ontspannen en kan helpen bij zowel fysieke als mentale klachten.

Newborn Spa biedt ook babymassage aan. Ben je bevallen en wil je graag jouw band met je baby versterken? Kom een keertje langs! Babymassage is voor de leeftijdscategorie van 6 weken tot 8 maanden. Eerst gaan de baby's zelfstandig floaten in gezuiverd, chloorvrij warm water. Daarna ga je als ouder zelf onder begeleiding je baby masseren!

Daarnaast kun je ook terecht voor een ontspanningsmassage of een cursus shantala babymassage en een workshop bpa vrije babytoys maken!

Baby Spa heeft nu een uitbreiding met floatsessies voor kinderen tot 12 maanden oud.
Is je kleintje onrustig, huilerig of last van krampjes, reflux of obstipatie? Dan bieden de floatsessies van Newborn Spa uitkomst. 
Tijdens de Relax & Play Float drijven, trappelen en bubbelen kindjes tussen de 7 en 12 maanden een half uur in speciaal bronwater. Het zachte water verzorgt en verzacht het huidje van je kleintje optimaal; erg fijn dus als het last heeft van een gevoelige huid of eczeem gerelateerde klachten. Newborn Spa biedt tijdens de float speelgoed aan om zowel de grove als de fijne motoriek te verbeteren. Doordat de baby’s tijdens het floaten zelf de balans en coördinatie besturen kunnen, wordt tegelijkertijd de mentale én de fysieke ontwikkeling gestimuleerd. Daarnaast is de float goed voor het sociaal contact met leeftijdsgenootjes.

Lijkt dit je wat? Klik meteen op de roze websitebutton voor meer informatie!

Meer opvoeding en zorg vind je op de pagina Opvoeding van Kidsproof!

Newborn Spa

Juan Grisstraat 132
1328 SV Almere
Openingstijden zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Eropuit!

Eropuit!

Zin in een tof uitstapje in Flevoland? Van musea en theaters tot boswandelingen, speelplekken en vakantiekampen.

We hebben een hoop leuke uitjes in en om Flevoland verzameld.

Bekijk snel onze Eropuit-Pagina!