icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Gastouderbureau SamenTerug naar het overzicht

De bemiddeling tussen de gastouder en vraagouders!
Gastouderbureau Samen staat klaar om de startende gastouder op weg te helpen om hun doel, om gastouder te worden, te bereiken. Ze helpen de gastouder bemiddelen om vraagouders te werven en helpen de vraagouders om een goede en bijpassende gastouder te vinden, die aansluit bij de normen en waarden van de vraagouders. 

Samen vindt het belangrijk dat dit wordt gedaan middels persoonlijk contact. Als gastouder en als vraagouder mag je van Samen dan ook verwachten dat er minimaal 1 keer per jaar een persoonlijk evaluatiegesprek wordt gehouden. Gastouderbureau Samen staat open voor opbouwende kritiek en nieuwe ideeën om het gastouderbureau te laten groeien. 

Samen vindt het belangrijk dat de gastouder zich ondersteunt voelt door het gastouderbureau en daarom bieden ze de gastouder elke twee weken een uitgewerkt activiteit aan. Daarnaast kunnen de gastouders zich inschrijven in verschillende cursussen! Op deze manier kunnen gastouders in hun pedagogische kennis doorgroeien. 

Ze willen natuurlijk ook dat de vraagouders zich gehoord en vertrouwd voelen bij het bureau. Daarom mag je als vraagouder verwachten dat er goed op de veiligheid en de wettelijke eisen kinderopvang wordt gelet en dat deze nageleefd wordt door de gastouder. 

Wil je meer informatie? Klik op de roze button om naar de website te gaan. 

Tip: Kidsproof heeft alle toffe kinderwinkels voor je op een rijtje gezet. 

Gastouderbureau Samen

Kooystraat 10
8302 AR Emmeloord
Openingstijden Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 21:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Jippie het is zomervakantie!!

Kidsproof heeft de leukste tips voor je verzameld in de uitagenda. Neem er eens een kijkje door op de roze button te klikken.

Toffe zomervakantie uitjes!