PeuterstepsTerug naar het overzicht

Quality-time met je peuter bij Het Jonge Kind Centrum met Peutersteps!
Het Jonge Kind Centrum komt met een nieuw ouder-kind programma “Peutersteps”, waarbij peuters, samen met hun ouders, wekelijks bij elkaar komen om de meest geweldige avonturen te beleven. Hoe leuk is dat? 

Bij Peutersteps gaan ouders en peuters, aan de hand van een prentenboek, samen allerlei  activiteiten beleven die niet alleen superleuk, maar ook nog eens enorm leerzaam zijn. Dit komt omdat bij Peutersteps werkelijk ALLE ontwikkelingsgebieden  (taal, motorisch, sociaal-emotioneel, “rekenen”, muzikaal en creatief) spelenderwijs aan bod komen.

Naast deze leuke activiteiten kunnen de peuters hun hart ophalen in het ‘speellab’. Dit is een bijzondere plek waarbij peuters continue geprikkeld worden om kennis te maken met allerlei nieuwe, verrassende materialen en speelgoed.

Peutersteps is speciaal ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar.

Geïnteresseerd? Click op de websitebutton voor meer informatie en meld je snel aan voor een gratis proefles.

Wist je dat er voor echte stoere kids stoere kinderfeestjes op Kidsproof staan?
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er op uit tips voor de zomervakantie!

Er op uit tips voor de zomervakantie!

Nog heel even genieten van die laatste twee weken van de zomervakantie. Het gaat weer veel te snel voorbij! Maar niet getreurd, klik snel door op de roze button en ga er met het gezin nog even op uit en maak de mooiste zomervakantieherinneringen!

Inspiratie om met het gezin er op uit te gaan!