Kindercentrum VipkidzTerug naar het overzicht

Vipkidz is een kleinschalige en huislijke opvang in Almere Haven.
Ben jij op zoek naar een fijne plek waar je je kind heerlijk kan laten spelen en leren terwijl jij aan het werk bent of even tijd voor jezelf nodig hebt? Neem dan eens een kijkje bij Vipkidz Almere Haven. Het KDV is van 0 tot 4 jaar en de BSO van 4 tot 12 jaar.

Het is een kleinschalige opvang in huiselijke kring met verticale groepen. Kinderen hebben gedurende hun hele verblijfperiode dezelfde pedagogisch medewerkers, kinderen zijn langer bij elkaar, ze zitten in dezelfde vertrouwde ruimte, en jong leert van oud en andersom.

De kinderopvang bestaat uit meerdere groepen. De groepen die geschikt zijn van 0 tot 4 jaar zijn beide voorzien van een speelruimte, keuken, slaapkamer, indoorspeeltuin (locatie scoutingpad ´Ballorig´) en een tuin. De 3 groepen die geschikt zijn van 4-12 jaar beschikken over 3 grote binnenruimtes, gymzaal (locatie Uithof) indoorspeeltuin (locatie scoutingpad ´Ballorig') en een buitenruimte.

Vipkidz staat voor geborgenheid voor kinderen en zij bieden vrijheid aan kinderen om zich op hun eigen manier te ontwikkelen.

Voor kinderen vanaf 2 jaar is er ook de speciale peuteraccademie. Doel hiervan is om kinderen en hun ouders een goede start te geven aan het begin van de basisschool. Er wordt extra aandacht besteed aan stimuleren van de spraak- en taalontwikkeling, bekend raken met de routines van school, vergroten van de zelfredzaamheid en bevorderen van de soepele overgang van de opvang naar school en samenspelen.
Er wordt gewerkt volgens het programma van Uk en Puk met de bijbehorende thema’s voor peuters. De peuteraccademie is ma t/m do van 08:45 tot 11:45 uur.

Er zijn 3 verschillende locaties:
Locatie KDV Marken
Vrijmark 227
1353 GX ALMERE HAVEN

Locatie BSO Uithof
Uithof 1
1353 XA ALMERE-HAVEN

Locatie KDV-BSO Ballorig
Scoutingpad 1
1351 GN ALMERE-HAVEN

Meer informatie? Klik op de roze websitebutton en vraag een rondleiding aan!

TIP: neem ook eens een kijkje op onze kidsproof clubjespagina.

Kindercentrum Vip kidz

Uithof 1
1353 XA Almere
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Winnie the Poeh - De Musical

Winnie the Poeh - De Musical

Op zaterdag 30 september komen Disney’s iconische Winnie de Poeh, Janneman Robinson en hun beste vrienden Knorretje, Iejoor, Kanga, Roe, Konijn en Uil (en niet te vergeten Teigetje!) tot leven in deze prachtige musical in Kunstlinie.

Scoor snel je tickets!