Kraamzorg een mooi beginTerug naar het overzicht

Persoonlijk kraambureau in Lelystad met zeer gedreven kraamverzorgenden.
Voor u is er een bijzondere tijd aangebroken, met momenten van groot geluk maar ook met vragen, keuzes en onzekerheid. U wilt een kraamzorgorganisatie die u ondersteunt en begrijpt wat u belangrijk vindt. Kraamzorg een mooi begin is een betrouwbare en deskundige organisatie die de zorg levert die u nodig heeftt en past in uw gezinssituatie.

Er wordt rekening gehouden met uw wensen. Bij Kraamzorg een mooi begin kunt u rekenen op professionele zorg en persoonlijke aandacht. U kunt gebruik maken van alle mogelijkheden die Kraamzorg een mooi begin biedt om u te begeleiden en te adviseren in de komende zo belangrijke maanden.

Wanneer u kiest voor Kraamzorg een mooi begin, zult u ervaren dat de medewerkers hun uiterste best doen om de zorg zo prettig en goed mogelijk te laten verlopen. De kraamverzorgenden worden regelmatig bijgeschoold en geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen in de thuiskraamzorg. Op die manier wordt u professionele zorg van de beste kwaliteit aangeboden.

Kraamzorg een mooi begin is een kleinschalig kraambureau in Lelystad. Het werkgebied ligt echter in de hele Flevopolder en omstreken. Waarin zij zich onderscheiden is dat ze kleinschalig zijn in vergelijking met anderen en dat ze korte lijntjes hebben. 
Het kantoor zit midden in het centrum van Lelystad dus je kunt altijd zo even binnenlopen met al je vragen over zwangerschap en bortsvoeding.Ook kun je hier kolven huren en kopen. 

In samenwerking met FlevoMeer Bibliotheek organiseren ze twee maal per maand het mamacafé. 

Kraamzorg een mooi begin is aangesloten bij "Voeden kan hier". Dat houdt in dat moederd die aan het winkelen zijn even rustig borstvoeding kunnen geven.

Er wordt gestreefd om één kraamverzorgende per gezin inzetten. Tevens is er een lactatiekundigein dienstdie, indien nodig, direct ingezet kan worden.
Met alle zorgverzekeraars hebben zij een contract.

Voor meer informatie klik je door naar de website via de roze websitebutton.

Er zijn ook heel veel clubjes te bezoeken in Lelystad en omgeving met je mooie baby. Check onze clubjes-pagina maar eens!

Kraamzorg Een mooi begin

Muntstraat 151
8232WB Lelystad
Openingstijden zie website via de roze websitebutton Prijs zie website via de roze websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs