Krav Maga voor kinderenTerug naar het overzicht

Km-X is speciaal ontwikkeld om kinderen zowel fysiek als mentaal weerbaarder te maken
Km-X is een door Krav Maga Worldwide ontwikkeld programma, speciaal gericht om kinderen zowel fysiek als mentaal weerbaarder te maken. Krav Maga Almere biedt deze lessen met uitsluitend gecertificeerde instructeurs aan voor kinderen van 4 tot en met 14 jaar.  Er wordt onderscheid gemaakt in twee groepen: de km-Xplorers van 4 t/m 6 jaar en de km-X van 7 t/m 14 jaar.
 
Naast verschillende zelfverdedigingstechnieken, die uit het Israëlische Krav Maga komen, leert je kind potentieel gevaarlijke situaties te herkennen, deze uit de weg te gaan en op (non)verbale wijze te communiceren bij (potentieel) gevaarlijke situaties.
 
Ook leert je kind de principes van de-escalatie, het afwenden en verminderen van agressie. Zo leert je kind om niet alleen door een donker parkje te lopen of met vreemde mensen mee te lopen, maar ook dat het soms beter werkt om pestkoppen hun gelijk te geven dan om te zeggen dat ze hun mond moeten houden.
 
Daarnaast is het mogelijk km-X kinderfeesten te geven en worden en ook verschillende activiteiten georganiseerd zoals een km-X filmmiddag, tekenwedstrijden, vader- en moederdagtraining, Carnavaltraining, enzovoorts.
 
Een gratis proefles volgen? Schrijf je direct in via de websitebutton! 

Voor nog meer zelfverdedigingslessen kijk je in de categorie clubjes op Kidsproof Almere

Krav Maga Almere

Randstad 22-29
1316 BP Almere
Openingstijden De lessen worden 5 dagen per week gegeven op eigen dojo van 300m2 aan Randstad 22-29 in Almere Stad. Het parkeren is er gratis en is op 10 minuten loopafstand vanaf het centraal station. Prijs Je betaald per maand contributie. Meer informatie over prijzen is te vinden op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Buiten on Ice

Buiten on Ice

Schaatsliefhebbers opgelet! Vanaf 13 december staat de gezellige ijsbaan weer in Almere Buiten Centrum.

Zin in een rondje op de schaatsbaan? Schaatsen aan en gaan.

Feestelijke opening op 13 decembers!