Baby spa en wellness salonTerug naar het overzicht

Bij Motherhoed beauty salon in lelystad kun je ook voor baby spa en zwangerschapsmassage terecht!
Motherhoed beauty & wellness salon en baby spa in Lelystad biedt zorg en wellness aan iedereen, vanaf baby tot volwassenen. De beauty & wellness salon is voor iedere leeftijd toegankelijk en speciaal voor baby's is het ook mogelijk om een baby spa te nemen!

Zwangerschapsmassages
Naast verschillende beautymogelijkheden voor tieners en volwassenen, zoals wimperextensions, visagie en waxen, biedt Motherhoed ook zwangerschapsmassages. Naast ontspanning, zorgt dit onder meer voor versterking van je mentale gezondheid. Het verlaagt stress en de massage zorgt ervoor dat jij je gelukkiger voelt. Daarnaast zorgt het ervoor dat pijnklachten worden verlicht. Rugpijn, krampen en schouderpijn komen vaak voor tijdens de zwangerschap. De oorzaak is vaak de belasting van de spieren. Een massage maakt je spieren soepeler.

Baby spa
Erg fijn is dat je bij Motherhoed ook terecht kunt voor baby spa. Een babymassage geeft jou en je baby ontspanning. Ook leer je de lichaamstaal van je baby kennen. Tijdens het masseren komt het hormoon serotonine vrij. Dit is een gelukshormoon. Daarnaast gaat de hartslag van de baby omlaag en gaat je baby rustiger ademhalen. Ook heeft de massage positieve invloed op meer slaap, verbetering van de groei en een gunstige invloed op het immunsysteem. 

Wil je meer informatie over de baby spa of andere mogelijkheden van Motherhoed? Klik op de roze websitebutton!

TIP: Op onze pagina Zorg - Voor ouder vind je nog meer handige tips voor (toekomstige) ouders. Wist je dat je Kidsproof Flevoland ook kunt volgen op Facebook of Instagram voor meer inspiratie?

Motherhoed

Oudaen 54
8219AB Lelystad
Openingstijden Maandag – Vrijdag: 10.30 – 21.00

Zaterdag: 9.00 – 18.00

Zondag: 10.00 – 17.30

Openingstijden kunnen afwijken. Voor de baby spa kan er in overleg ook afgeweken worden van deze tijden
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Eropuit!

Eropuit!

Zin in een tof uitstapje in Flevoland? Van musea en theaters tot boswandelingen, speelplekken en vakantiekampen.

We hebben een hoop leuke uitjes in en om Flevoland verzameld.

Bekijk snel onze Eropuit-Pagina!