Gezins- en KindercoachingTerug naar het overzicht

Gezins- en kindercoaching bij Praktijk Eigen & Wijs in Almere voor al je opvoedvragen.
Loop jij ergens tegenaan in de opvoeding van je kind(eren), heb je vragen, onzekerheden of kom je er gewoon even niet uit en loop je vast? Dan zit je bij Praktijk Eigen & Wijs op de juiste plaats. 

Bij Praktijk Eigen & Wijs kun je zowel als ouder en als kind terecht. In een gezin sta je met elkaar in verbinding en is het veel meer van nut om naar het gezin als geheel te kijken en niet naar 1 specifiek persoon. In een gezinstraject wordt er gekeken naar wat er nodig is in het gezin. Samen wordt er bepaald welke stappen er worden ondernomen. Meestal komt het er op neer dat er met de ouders individuele coachgesprekken zijn en de kind(eren) ook een aantal sessies krijgen. 

Er worden ook regelmatig super leuke en interessante workshops en trainingen georganiseerd.

Voor ouders/verzorgers en professionals is dat de 'Ik ben 9' workshop en de 'Opvoeden met LOL®' Training. Tijdens de 'Ik ben 9' workshop leer je over de soms ingewikkelde fase van kinderen tussen de 8 en 11 jaar oud. Ouders zeggen vaak dat ze denken al een puber thuis te hebben, maar feitelijk zit het kind in zijn/haar eigen negenjaarsfase. Omdat hier veel onbekendheid over is, is deze workshop super leerzaam voor ouders en professionals. In de 'Opvoeden met LOL®' training ga je als ouder of professional met jezelf aan de slag. In 5 bijeenkomsten ga je kijken naar waar je vandaan komt, waar loop je tegenaan in de opvoeding, wat kan er anders, hoe zou het ook kunnen en is het met elkaar herkennen, erkennen en een hoop LOL. Deelnemen aan de training Opvoeden met LOL® vergroot je zelfinzicht en dat helpt jou rust, plezier en balans terug te brengen in je gezin.

Voor kinderen is dat de 'KRAGT training' en de 'Brug KRAGT traning'. Bij beide trainingen gaan ze aan de slag om hun weerbaarheid, zelfvertrouwen en zelfbewustzijn te vergroten. De Brug KRAGT is speciaal afgestemd op kinderen uit groep 8 (ter voorbereiding op de middelbare school) en voor brugklassers die zich nog niet helemaal op hun plek voelen binnen het V.O. Een stukje ik leer leren is ook onderdeel van deze training.

Alle trainingen kunnen ook op locatie worden verzorgd.

Meer informatie? Klik op de roze websitebutton!

TIP: vergeet niet regelmatig in de uitagenda te kijken waar je de nieuwste uitjes kunt vinden op datum!

Praktijk Eigen & Wijs

Prokofjevstraat 54
1323 SE Almere
Openingstijden zie webiste Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs