Vrolijk KinderopvangTerug naar het overzicht

Vrolijk Kinderopvang staat voor duurzaam, biologisch en persoonlijke kinderopvang voor kids tot 4 jaar.
Vrolijk Kinderopvang staat voor duurzaam, biologisch en persoonlijk. Zij hebben onlangs een Growing Green Cities speld in ontvangst mogen nemen omdat zij met hun visie bijdragen aan een groen en gezond Almere!

Zij bieden dagopvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Vrolijk heeft 2 groepen van 8 kinderen. Ze eten zoveel mogelijk biologisch geteelde en onbewerkte producten van lokale afkomst of uit de eigen moestuin! In de middag is er een warme lunch. Deze wordt iedere dag vers bereid. 
Dat kinderen buiten spelen heerlijk vinden is heel begrijpelijk. Daar kan kinderopvang Vrolijk zich helemaal in vinden en dus gaan zij vaak naar buiten!

Vrolijk Kinderopvang biedt een plek waar kinderen en ouders zich welkom en prettig voelen. Het is een plek waar kinderen zichzelf in hun eerste vier levensjaren optimaal kunnen ontwikkelen tot zelfstandige en zelfverzekerde mensen. Kinderen hebben vanaf hun geboorte hun eigen kwaliteiten, interesses en wensen. Ze bepalen zelf waar ze aan toe zijn. De pedagogische omgeving van Vrolijk Kinderopvang daagt hen uit en helpt hen hun competenties en interesses verder te ontwikkelen. De pedagogisch medewerkers zijn professionals die de kinderen stimuleren en begeleiden in deze ontdekkingstocht. Iedere dag krijgen de kinderen een afwisselend aanbod in een veilige en vertrouwde omgeving. Bij Vrolijk Kinderopvang staat kwaliteit centraal en er is ruimte voor individuele aandacht voor het kind én de ouders.

Voor meer informatie of om eens een kijkje daar te nemen klik je op de roze websitebutton!

Zin om er op uit te gaan met de kids? Check onze er op uit pagina! Daar vind je het hele jaar door super leuke uitjes en activiteiten die je kunt ondernemen met de kinderen!

Vrolijk Kinderopvang

Makassarweg 80
1335 HZ Almere
Openingstijden ma t/m vr 07.00 tot 19.00 uur Prijs zie website via de roze button! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs