8x leuke kinderfeestjes in de Noordoostpolder!

23 augustus 2022
Viert jouw zoon of dochter binnenkort een kinderfeestje? Lees dan snel verder want we hebben acht leuke kinderfeestjes in de Noordoostpolder voor je op een rijtje gezet! Lekker veel inspiratie voor een volgend partijtje.
Leuke kinderfeestjes in de Noordoostpolder

1. Filmfeestje Movieskoop

Wil je je kinderfeestje op een leuke en originele manier vieren? Kom dan naar de bioscoop in Emmeloord voor het Movieskoop Kinderfeestje. Kies een leuke kinderfilm uit en bewonder deze op het grote doek. De beste plekken worden voor je vrijgehouden en jullie krijgen wat lekkers in de pauze. Een super tof kinderfeestje! 



2. Zwemfeestje in het Bosbad

Jump het water in met je vrienden tijdens jouw zwemfeestje bij het Bosbad in Emmeloord! De feestvierders krijgen een eigen tafel in sportcafé Spetters. Trek gekregen van al dat zwemmen? Een patatje, frisdrank, ijsje en snoep maken het feest compleet. Het Bosbad heeft zowel binnen- als buitenbaden dus wat voor weer het ook is, dit is een top partijtje!



3. Theaterfeest ’t Voorhuys

Wil jij graag je feestje in het theater vieren samen met Roodkapje, Buurman & Buurman of Brandweerman Sam? Vier dan je verjaardag met een leuke voorstelling bij Theater 't Voorhuys in Emmeloord! Eerst bezoeken jullie de uitgekozen voorstel­ling. Als die afgelopen is, staat er in de foyer een speciaal versierde verjaardagstafel voor jou klaar met lekkere ranja en een cakeje om zelf te versieren.



4. Pannenkoekenfeestje

De leukste & lekkerste feestjes vier je in De Strooppot. Speciaal voor kinderfeestjes zijn er verschillende arrangementen samengesteld. Bij mooi weer kun je ook buiten pannenkoeken eten! Uitgegeten? Dan vermaken de kids zich in het grote speel- en doepark. Het is ook mogelijk op je pannenkoekenfeestje uit te breiden met een acvititeit als midgetgolf.



5. Gesteententuin feestje

Tijdens deze keileuke speurtocht van Bezoekerscentrum De Gesteentetuin ontdek je hoe Flevoland duizenden jaren geleden is ontstaan. Met de rugzak zwerf je door de Gesteentetuin en het Schokkerbos. Onderweg kom je via raadsels van alles te weten over de bodem, dieren en zwerfstenen. In de rugzak zitten allerlei voorwerpen die je nodig hebt bij het maken van de opdrachten. Als je aan het einde alle opdrachten hebt volbracht, krijg je een heuze Ranger diploma!



6. 11Beaufort: energiek feestje

Kom naar 11 BEAUFORT en ervaar de windturbines van dichtbij! Jullie gaan eerst je eigen cake versieren. Daar krijgen jullie de nodige energie van. Hierna start de speurtocht door het experience centrum. Alle vragen goed opgelost? Dan ontvang je een 11 BEAUFORT certificaat, om mee te pronken als kenner van windenergie! Na de limonade en chips break, kunnen jullie vol energie gaan springen op het grote luchtkussen. Extra opties als zelf pizza bakken in de mini-pizza oven, of patat met snacks, behoren ook tot de mogelijkheden.



7. Taartfeest Emmeloord

Ben jij gek op bakken en lekker smikkelen? Vier dan je kinderfeestje bij Sam en Nels taarten in Emmeloord! De workshop is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Je leert hoe je een boltaartje moet vullen met aardbeienbavaroise en banketbakkersroom en hierna komt het leukste gedeelte! Bekleed en versier je eigen taart. Maak gebruik van je eigen fantasie of van diverse leuke uitstekers. De taart, alle materialen om te gebruiken, drinken en natuurlijk wat lekkers zijn inbegrepen. Na afloop zet je de zelfgemaakte taartjes in een taartdoos, en mag je het taartje natuurlijk mee naar huis nemen. 



8. De Orchideeën Hoeve

Kom je verjaardag vieren in de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest en beleef een leuke middag in de jungle! Aan de hand van een spannende speurtocht over geheime paden, langs watervallen en stromende beekjes gaan de kinderen dwars door de natuur op ontdekkingstocht. Onderweg ontdekken de kinderen allerlei dieren uit de tropen zoals tropische vogels en  schildpadden. Ook is er onder meer een Vlinder Vallei, kunnen de kids papegaaitjes voeren en kan er lekker gespeeld worden in het Speelparadijs. 



En dan hebben we nog niet eens alles genoemd. Het aanbod in Flevoland is groot! Je vindt alles op de website van Kidsproof Flevoland onder de ‘kinderfeestjes’. Veel plezier! Naar de website