Meivakantie en feestdagen tips

6 mei 2024
Hemelvaartsdag, Moederdag en Pinksteren. Er staan allemaal bijzondere feestdagen voor de deur. Ook is dit alweer de laatste week van de meivakantie. Dé perfecte gelegenheid dus om er samen gezellig nog even op uit te gaan. Ontdek de beste tips voor gezellige avonturen en vul je dagen met mooie herinneringen!

Outdoor festival bij SEC

Geniet op 11 en 12 mei van een weekend vol buitenactiviteiten bij het SEC Outdoor Event! Er is heerlijk eten en drinken, volop gezelligheid en leuke activiteiten voor jonge en oudere kinderen. Betaal 1x entree en geniet vervolgens de hele dag!
>>> Tickets met korting!



Sporten met het hele gezin!

Neem een familie lidmaatschap bij Club Pellikaan in Almere! Maak je hoofd leeg in de fitness. Laat je kinderen tijdens je workout met een gerust hart achter bij de kidsclub. Lekker bewegen met de vele kidslessen of springen bij Jumping Jack.
>>> Gratis proefles



Indian Summer Festival

Alvast voor in je agenda. Beleef de betoverende wereld van het Indian Summer Festival. Proef authentieke gerechten. Geniet van het culturele programma op het podium. Kom op 8 en 9 juni naar de Esplanade in Almere.
>>> Prikkel je zintuigen



Toffe uitjes in de meivakantie

Is jouw agenda al gevuld deze meivakantie? In onze nieuwe blog delen we de leukste tips om er lekker samen op uit te gaan. Met sportieve, gezellige, spannende, educatieve én verrassende uitjes. Er is voor ieder wat wils te beleven.
>>> Naar onze blog vol inspiratie



Kidsproof Kinderfeest

Kom tijdens het Pinksterweekend op zaterdag 18 mei gezellig naar het gratis Kidsproof Kinderfeest in Almere Buiten! Doe mee met allerlei toffe workshops en activiteiten speciaal voor kinderen van 2-10 jaar.
>>> Check het hele programma hier



Mountainbike Kinderfeestjes

Bij Indoor Mountainbike in Almere beleef je een kinderfeestje vol met adrenaline en plezier! Spring op een mountainbike en start je avontuur over allerlei coole tracks in een indoor bos. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
>>> Nodig je durfal vrienden uit



Jumping Jack Kinderfeestjes

De kinderfeestjes van Jumping Jack in Almere bruisen van de energie. Ontwijk draaiende armen of ga de balk-battle aan in de nieuwe trampoline area's. Speel glow in the dark minigolf en stap binnen in een sprookjesachtige wereld.
>>> Beleef 2 feestjes in 1



Kletspraat met mama

Wat zou je doen als je een dagje mama was? En wat kan mama het allerbest? In de Kidsproof Kletspraat Moederdag vind je een heleboel leuke kletsvragen om aan je kinderen te stellen. Download de vragen gratis en kletsen maar!
>>> Gratis download



'Mama is lief'-vaasje

Een bloemetje is altijd een goed idee voor Moederdag! Maar met dit leuke, bijpassende vaasje wordt het een extra speciaal cadeautje. Je hebt alleen maar een glazen pot, schoolbordverf, een kwast en een krijtje nodig.
>>> Een fleurig cadeautje



Het liefste cadeautje

Ben jij gek op zelf gemaakte cadeautjes met een lieve boodschap? Dan is dit zoenpasje super leuk om te maken voor Moederdag! Zo geef je iemand een kusje voor altijd. Handig als je niet elke dag samen kunt zijn.
>>> Eenvoudig te maken



Met liefde gebakken

Maak een lief én lekker cadeau met deze heerlijke Moederdag cupcakes! Reken maar dat mama blij wordt van deze prachtig versierde gebakjes. We hebben het recept helemaal voor je uitgeschreven, dus dat wordt een eitje!
>>> Bakken maar!



Te gekke Natuuroudercursus

Op 24 mei starten IVN gemeente Dronten en IVN Lelystad met een super leuke Natuuroudercursus! In vier bijeenkomsten leren ouders, grootouders en andere volwassenen hoe je de natuur naar de scholen kunt brengen.
>>> Lekker in de natuur bezig zijn


TIP: Bekijk de Uitagenda voor nog veel meer leuke uitjes!