NIEUW! Unbox Now: open een wereld van plezier!

11 juni 2021
Heb jij de toffe spellen als Ticket to Ride, Exploding Kittens of HINT altijd al eens met de kids willen uitproberen? Met Unbox Now van Asmodee ontdek jij van alles over deze toffe spelen voor de hele familie!
Gratis Unbox Now spellen

Eén van onze favoriete spellen van het moment is Ticket To Ride. De kinderen leren het heel makkelijk met de instapeditie, speciaal voor kids. Ook in spelletjes als HINT worden zij steeds beter! Heel tof is dat je deze en nog tientallen andere leuke spellen kunt bekijken via Unbox Now!

Fan van bordspellen
Wij zijn thuis allemaal fan van partygames en bordspellen. We zijn nu al op zoek naar nieuwe pareltjes die we mee kunnen nemen op zomervakantie, om uren op de camping te spelen met de kids. Vooral de gezelligheid van deze spellen is leuk, maar wij raken ook verbaasd hoe creatief de kids worden van alle nieuwe opdrachten! Ontdek nieuwe klassiekers
Via Unbox Now kun je de nieuwe klassiekers uit de spellenwereld leren kennen. Unbox Now is hét platform waar je alles vindt over de leukste bord- en kaartspellen voor iedere gelegenheid. Of je nu samen met je familie speelt of gezellig met je vrienden, het spelen van een spelletje brengt mensen samen en zorgt voor onvergetelijke momenten vol plezier, lol en ontspanning. Bezoek Unbox Now en laat je informeren, inspireren en vooral verrassen door een mooi aanbod aan leuke en toegankelijke bord- en kaartspellen en dat alles overzichtelijk op één platform!

Gevarieerd spelaanbod 
Wij waren wel extra benieuwd naar het spel Dobble, omdat onze kids steeds meer leren lezen en schrijven. Door de uitleg op de site van Unbox Now werden wij helemaal enthousiast van dit creatieve spel! Door een gevarieerd aanbod aan bord- en kaartspellen is er voor iedereen, van echte strateeg tot teamspeler, een tof spel te vinden bij Unbox Now!

Wij zijn benieuwd: welk spel ga jij als eerste aanschaffen en uitproberen? Check de websitebutton voor het overzicht en laat het ons weten via Facebook of Instagram! TIP! Binnenkort komt ook de Print & Play content beschikbaar op Unbox Now waarmee jij toffe spellen gratis kan uitproberen met de handige demoversies! Hou de website dus in de gaten…

Naar de website