Karten en Coureur worden?Terug naar het overzicht

Neem kartlessen bij Kartcentrum Lelystad en haal een officieel erkend kartdiploma.
Karten! Hou je van actie en snelheid en wil je coureur worden? Dan ben jij bij Kartschool Lelystad op de juiste plaats! Kartschool Lelystad organiseert kartlessen voor kinderen. De lessen worden gegeven door ervaren instructeurs.

Waarom lessen?
Karten is een hele leuke en uitdagende sport, maar het is wel belangrijk om het rustig aan op te bouwen en voldoende kennis te hebben van de veiligheid, racelijnen, theorie, karts en nog veel meer!

Speciaal om nieuwe rijders op weg te helpen heeft Kartcentrum Lelystad een kartschool opgezet waar de kids op een spelende manier les kunnen volgen om  zo op een zo veilig mogelijke manier met de sport in aanraking te komen.

Kartschool Lelystad is een door de KNAF (Nederlandse Autosport Federatie) erkende kartschool. Ook als je geen eigen kart hebt, kun je de lessen volgen. In totaal zijn het twaalf lessen, waarvan je er tien gevolgd moet hebben.

Via de websitebutton kom je meteen bij de site van Kartcentrum Lelystad! Via de berichtenknop kun je ook meteen een bericht sturen.

Stoere, leuke en toffe sportclubs in de buurt vind je allemaal op Kidsproof Flevoland!

Kartcentrum Lelystad

Talingweg 89
8218 NX Lelystad
Openingstijden Beginnerskartles: 09.00uur tot 10.30uur
Gevorderdenkartles: 10.30uur tot 12.00uur

Let op! De lessen starten in het voor- en najaar. Zie voor de eerstvolgende startdatum de website.
Prijs Indien eigen kart: €395,-.
Indien incl. karthuur €645,-.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Theaterschool Almere

Theaterschool Almere

Wil jij schitteren op een podium? Zou jij het te gek vinden om te "shinen like a star" in een theatershow voor publiek? Meld je dan nu aan voor een proefles! De reguliere lessen starten weer na de zomervakantie!

Proefles? Meld je aan!