Perfect Earth AnimalsTerug naar het overzicht

Dierenkaartjes verzamelen in de Oostvaardersplassen, op je smartphone met Perfect Earth Animals !
Wat een toffe speurtocht!! Leuk voor alle actieve kinderen die ook graag met digitale media werken. 

Gamebedrijf Perfect Earth heeft in samenwerking met Staatsbosbeheer de gratis app Perfect Earth Animals gelanceerd. Met de app kunnen digitale dierenkaarten verzameld worden op mooie plekken in de Oostvaardersplassen! En er zijn nog veel meer locaties waar je Prefect Earth Animals kunt spelen.

Perfect Earth Animals heeft een toegankelijke structuur. Op een landkaart in de app kan een speler ontdekken waar zich de meest dichtbij zijnde dierenkaarten bevinden. Komt een speler binnen 50 meter van een dergelijke locatie, dan wordt de dierenkaart automatisch toegevoegd aan de collectie op de telefoon. Via de dierenkaarten ontdekken de spelers de kenmerken en leefomgeving van de betreffende dieren. Het doel van het spel is om de collectie compleet te krijgen. Dubbele dierenkaarten kunnen worden geruild met andere spelers, door twee smartphones naast elkaar te leggen, de betreffende dierenkaarten te selecteren en vervolgens een knijpbeweging te maken over de twee schermen.

De app is beschikbaar via de App Store en Google Play.

Check de websitebutton voor meer informatie!

Meer gave speurtochten in de natuur van Flevoland vind je in op Kidsproof Almere.

Staatsbosbeheer Buitencentrum Oostvaardersplassen

Kitsweg 1
8218 AA Lelystad
Openingstijden zie website Prijs gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to school!

Back to school!

Naast school is het natuurlijk super leuk om lid te zijn van een club of vereniging waar je samen met vriendjes kunt sporten, muziek maken, dansen, creatief zijn of verzin het maar. Wat ga jij dit schooljaar proberen?

Clubjes in Flevoland!