• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

B & B De KandelaarTerug naar het overzicht

Bed & Breakfast De Kandelaar ligt midden in het landelijk gebied van Flevoland.
B & B De Kandelaar is in een modern melkvee- en akkerbouwbedrijf. Van oorsprong een proefbedrijf voor de akkerbouw, het voormalige kantoorgebouw is omgebouwd tot Bed & Breakfast. Op verzoek worden er rondleidingen verzorgd op het bedrijf.

In de accommodatie is een grote kantine met bar en keuken aanwezig. Hier staat ’s ochtends het ontbijt voor je klaar. Overnachtingen met ontbijt voorzien van een versgekookt eitje en echte koemelk.
Je kunt hier ook je eigen avondeten klaarmaken; een fornuis, magnetron en ruime koelkast staan tot je beschikking. Borden, kopjes, bestek en pannen zijn voldoende aanwezig.

Alle slaapkamers zijn afzonderlijk afsluitbaar. De kamers zijn ruim ingericht met frisse kleuren en hebben elk een eigen douche en wc ruimte. In de gehele accommodatie is gratis WIFI beschikbaar. Daarnaast hebben de gasten een eigen terras en grasveld, waar voldoende gelegenheid is om te genieten van het polderlandschap of te voetballen.
Op de 1e verdieping is een familiekamer, met eigen douche en wc op de gang. Natuurlijk is er een televisie aanwezig en is er zitgelegenheid. Vanuit deze kamer heb je uitzicht op de activiteiten van de boerderij.

Heerlijk genieten van het uitgestrekte polderlandschap en natuurlijk een kijkje nemen op een modern melkveebedrijf met melkkoeien, honden, paarden, geiten, schapen, kippen en poezen.

Klik op de websitebutton voor nog meer informatie! Meteen een bericht sturen kan natuurlijk ook!

Meer leuke slaapplaatsen in de buurt vind je natuurlijk in ons overzicht!

B & B De Kandelaar

Hoekwantweg 7-11
8256 PS Biddinghuizen
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomerse uitjes en avonturen

Zomerse uitjes en avonturen

Wiehoeee, zomervakantie! Natuurlijk hebben we een blog voor je klaargezet met de leukste uitjes voor deze vrije dagen. Boordevol gezellige, leuke en zomerse uitstapjes voor jou en je kind. Ontdek de beste vakantie-uitjes in Flevoland.

Geen tijd te verliezen!