Boeren PitstopTerug naar het overzicht

De perfecte tussenstop voor fietsers en wandelaars midden tussen de koeien.

Loeileuke picknickplaats

Veel kinderen weten inmiddels dat het loeileuk is om tijdens een fiets- of autoritje door de bossen of langs het strand in Zuidelijk Flevoland een tussenstop te maken bij Boeren Pitstop. Om met al die kilometertjes in hun benen op het gezellige terras te genieten van een welverdiend boerenijsje of andere lekkernij van de boerderij. Om bij het zichtpunt in de stal te zien hoe de koeien door de melkrobot gemolken worden. Zie met eigen ogen hoe de koeien op het melkveebedrijf vertoeven. Laat de kinderen ontdekken waar de melk vandaan komt. En soms word je verrast met de geboorte van een kalfje in het kraamhotel!

Speelplek

Doe de belevingsopdrachten en ga heerlijk spelen. Gewoon lekker buiten! Klim in de schitterende boomhut, trek je laarzen aan voor het laarzenpad, en speel het nieuwe erf spel. Er is nu ook een toilethuisje!

IJS

Bij Boeren Pitstop kun je genieten van boeren softijs, die is bereid met de verse melk van de koeien van dit melkveebedrijf! Dit softijs is écht loeilekker; heerlijk zacht en romig!

Tijdens je tussenstop op de boerderij kun je lekker buiten spelen op het erf waar van alles te ontdekken is over mmmelk. Je kunt koekeloeren in de stal (wie weet wordt er wel net een kalfje geboren...!), spelen in de boomhut, een thema-wandeling maken op het Laarzenpad, en in het boerderijwinkeltje verse melk tappen om thuis bijvoorbeeld pannenkoeken te maken. 
 

Boerderij lekkernij

Natuurlijk neem je iets lekkers van de boerderij mee naar huis: tap verse melk uit de melktap! Naast heerlijke zuivelproducten, zijn er ook eieren en molenmeel uit de streek verkrijgbaar in het verkoophuisje op de boerderij. Hiermee kun je thuis als afsluiting heerlijke pannenkoeken bakken. Dat is smullen!

De Boeren Pitstop, aan het Erkemederpad 2 in Zeewolde, bevindt zich op een prachtig plekje in Zuidelijk Flevoland. Maak gebruik van het fietsoplaadpunt met stroom van koeienpoep! 

Klik voor meer informatie op de roze websitebutton!

Meer uitjes in de buitenlucht vind je hier!

Boeren Pitstop

Erkemederpad 2
3896LX Zeewolde
Openingstijden

Picknickplaats: van april t/m september, zeven dagen per week van 09.30 tot 21.30 uur.

Verkoophuisje met melktap: jaarrond elke dag van 8.00 tot 20.00 uur.

Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Showavond Horses on Stage

Showavond Horses on Stage

Op 24 mei organiseert het Almeersch Hippisch Centrum samen met Media Horses International een spectaculaire paardenshow voor alle leeftijden. Je kunt zelfs op de foto met de beroemde filmpaarden Silverstar en Whitestar!

Haal snel je tickets