Jeugdland StadTerug naar het overzicht

Lekker ravotten! Hier kan je hutten bouwen, skelteren op het verkeersplein en nog veel meer!
Jeugdland is een plek binnen de grote stad waar nog steeds wordt gebouwd en kinderen naar hartenlust kunnen bijkomen van de dagelijkse drukte. Ze kunnen er zelf, of samen met vriendjes hun eigen hut bouwen. Alle materialen hiervoor zijn aanwezig. Kinderen krijgen een eigen stukje grond waar ze op mogen bouwen en als ze vaker terugkomen, dan blijft dat stukje grond gewoon van hen. Natuurlijk zijn ouders welkom om te komen helpen!

Kinderen kunnen trouwens nog veel meer doen op Jeugdland: skelteren op het verkeersplein, aan de slag met het waterspeeltoestel, voetballen op het sportveld of een ander spel spelen. In de zomer staan er bovendien twee trampolines.

Iedere woensdag en zaterdag zijn er extra activiteiten. Dat kan een spel zijn, zoals Levend Stratego, een sport, zoals basketbal of samen buiten koken.

Ook met slecht weer is Jeugdland een uitkomst. Er is een groot gebouw waar kinderen kunnen biljarten, tafelvoetballen en diverse leuke spellen spelen. In de vakantie zijn er extra veel activiteiten. De ene dag kun je lekker kanovaren. De andere dag staat er een super groot springkussen. Met warm staan er zwembaden vergeet dan dus niet je zwemkleding!

Klik voor meer informatie op de roze websitebutton!

Lekker uiteten na een dagje uit? Klik hier voor restaurants in Almere!

Jeugdland Stad

Weg 1940-1945 8
1318 EL Almere
Prijs € 1,00 euro met pasje, paskosten € 2,00. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De Leukste kinderuitjes in en om Flevoland

De Leukste kinderuitjes in en om Flevoland

Dagje op stap met de kids? Onze Uitagenda staat vol toffe uitjes om de vrije dagen te laten slagen! Hebben jullie zin in een lekkere wandeling, een theatervoorstelling of toch liever een spannende familiespeurtocht?

Ga gezellig samen op pad!