Samen tennissen!Terug naar het overzicht

Zin in iets actiefs met het gezin? Huur een familie-tennisbaan bij Joymere, mét rackets en ballen.
Joymere is een actieve tennisverening in Almere. Je kunt hier, zonder lid te zijn, tennissen met het hele gezin. Heb je zelf geen rackets of ballen? Geen probleem! Je huurt dan een tennisbaan mét benodigde materialen zoals rackets, ballen en ballen-schietmachine.

Is het wel erg lang geleden dat je voor het laatst hebt getennist of wil je het nu leren? Vraag dan de begeleiding van een tennisleraar. Die geeft leuke tips voor het hele gezin. Hiervoor betaal je € 30,00 per 25 min extra en heb je dus allemaal les.

Joymere beschikt over 10 all-weather banen met verlichting. Er kan dus het hele jaar door getennist worden!

Klik hier voor meer actieve activiteiten in Almere!

Joymere

Jacques Tatilaan 1
1325 VV Almere
Openingstijden Het tennispark is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 - 22.30 uur en op zaterdag en zondag van 9.00 - 17.00 uur. Prijs € 17,50 per uur voor een familie-tennisbaan en alle materialen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kidsproof Teens event

Kidsproof Teens event

Ben je erbij? Op zaterdag 15 juni organiseren we weer het Kidsproof Teens event. Een super leuke dag vol met games, workshops en hangouts! Ben je tussen de 8-18 jaar? Dan mag je dit event niet missen! Van 12.00 tot 17.00 in het centrum van Almere Buiten.

Check snel het programma!