Kinderboerderij Den UylparkTerug naar het overzicht

Samen dieren aaien op de Kinderboerderij Den Uylpark in Almere Stad.
Kinderboerderij Den Uylpark is een gezellige Kinderboerderij met varkens, pony’s, kippen, konijnen, geiten, schapen, cavia's, vogels en ratten. Een plek waar buurtbewoners elkaar ontmoeten en kinderen lekker kunnen spelen. Ze kunnen met een kruiwagen en bezem over het erf rommelen en met de dieren knuffelen. Wekelijks wordt er een activiteit georganiseerd op de kinderboerderij, zoals knutselen of ponyrijden. Ook worden er heerlijke verse eitjes verkocht.

Met kinderen kun je kinderboerderij den Uylpark en het Den Uylpark nog beter verkennen door de speurtocht 'Varken Vinny Verkent' te doen! Koop de speurtocht voor €1,00 op de Kinderboerderij of bestel deze op onze website!

Jaarlijks worden er op de kinderboerderij verschillende activiteiten en evenementen georganiseerd, zoals het Lentefeest in mei en dierendag rond 4 oktober! Kinderboerderij den Uylpark wordt beheerd door Stichting Stad & Natuur Almere.

Klik voor meer informatie op de roze websitebutton!

Wist je dat Kidsproof ook stoere clubjes op een rij heeft gezet?

Kinderboerderij Den Uylpark

Heerenveenpad 43
1324 CB Almere
Openingstijden Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00-16.30 uur
Zaterdag en zondag van 14.00-16.30 uur
Prijs Bezoek aan de kinderboerderij is gratis. Voor speurtochten en activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Springkussenfestival!

Springkussenfestival!

Kom naar het grootste GRATIS springkussenfestival, met meer dan 60 attracties!

Verspreid door het hele centrum van Almere Buiten zijn springkussens te vinden. Jump jij mee? Iedereen is welkom van 11.00-17.00 uur!

Gratis springkussenfestival!