icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Kinderboerderij De StekTerug naar het overzicht

Ben je gek op dieren en paardrijden? Breng dan zeker een bezoekje aan Kinderboerderij /Manege de Stek!
Naast een gewone kinderboerderij/manege is De Stek een dagbestedingsplek voor mensen met een beperking. Deze medewerkers verzorgen niet alleen de dieren, maar helpen ook mee bij de paardrijlessen en het terreinonderhoud. Naast een bezoekje aan de kinderboerderij, kan je hier ook paardijlessen volgen! 

Paardrijles
De paardrijlessen op de manege worden voornamelijk gegeven aan kinderen met een specifieke zorgvraag of indicatie. Inmiddels wordt er ook paardrijles gegeven aan kinderen zonder beperking. Zij leren in groepjes van 3 vertrouwen te krijgen in het paard, en er wordt specifiek aandacht besteedt aan de houding, zit en balans. De lessen kunnen een opstap zijn naar een "grote" manege. De lessen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs. Neem contact op met de manege voor actuele lesdata en -tijden.

Check de website via de websitebutton voor meer info, of stuur direct een bericht via de berichtenknop.

Leuke kinderwinkels vind je óók op Kidsproof Almere!

Kinderboerderij De Stek

Rie Mastenbroeksportpark 8
1314 AZ Almere
Openingstijden Maandag tm vrijdag van 11 tot 14u
Zaterdag en zondag gesloten.
Prijs Bezoek gratis, paardrijles is betaald. Neem contact op voor de kosten. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Groeten uit Urk

Groeten uit Urk

Ga op pad met je mobiel, een dosis gezelligheid en de set ansichtkaarten 'Groeten uit Urk'! Kun jij de afbeelding vinden die op de ansichtkaart staat? Maar vervolgens een foto van de kaart waarbij de kaart als een puzzelstukje in de foto valt. Haal jij de meeste punten?

Ansichtkaarten Puzzeltocht