Familiepark NetlTerug naar het overzicht

Heerlijk samen een dagje weg in Netl waar kinderen écht buiten spelen, ontdekken en vies worden!
Duik De Wildste Tuin van Netl in en omring je door de frisse vrijheid van dit eindeloze park! Een ideale locatie voor een dagje weg voor het gezin. Je vindt hier strandjes, bamboejungle, olifantenpaadjes en eilanden waar je ontspant en op avontuur gaat. Speel overdag, spendeer de nacht en ga de natuur in!

Dagje weg? Struin door het groen, beklim het obstacle parcours, neem je eigen picknickmand mee of kom heerlijk eten bij Het Paviljoen. Kinderen kunnen in Netl weer écht buiten spelen, ontdekken, vies worden en hun eigen fantasie gebruiken. Netl is elk seizoen geopend om te bewegen en stil te staan. De relaxte sfeer geeft je de ruimte om een dagje helemaal weg te zijn.

Veel vaste activiteiten zijn altijd te beleven bij Netl! Ontdek de grootste bamboejungle van de Benelux, loop het natuurparcours, ontdek de strand en de duinen, de natuurspeeltuin, de beestenboel en de modderglijbaan.

Het jaar door is er ook nog een speciaal weekprogramma van muziek en workshops! Benieuwd? Check de roze websitebutton!

Check toffe uitjes in Flevoland op Kidsproof.nl!

Netl De Wildste Tuin

Leemringweg 19
8317 RD Kraggenburg
Openingstijden Zie website Prijs Reguliere dagentree € 7,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kidsproof Teens event

Kidsproof Teens event

Ben je erbij? Op zaterdag 15 juni organiseren we weer het Kidsproof Teens event. Een super leuke dag vol met games, workshops en hangouts! Ben je tussen de 8-18 jaar? Dan mag je dit event niet missen! Van 12.00 tot 17.00 in het centrum van Almere Buiten.

Check snel het programma!