• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Hans en GrietjeTerug naar het overzicht

Hans en Grietje Pannenkoekenhuis en speelpark is een ware belevenis!
Bij Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en speelpark beleef je het sprookje in het echt! In het meest magische pannenkoekenhuis vind je behekste tafels, staan kamers op zijn kop en gaan vloeren heen en weer! Je zet alles zelf in beweging door aan touwtjes te trekken of op knoppen te drukken. Je kinderen vergeten gewoon te eten, zoveel is er te beleven!

 

Lekker binnen én buiten spelen

Bij Hans & Grietje in Zeewolde vind je urenlang binnenspeelplezier. Spelen jouw kinderen liever buiten? Dat kan natuurlijk ook! Er zijn diverse trampolines en springkussens, van klein tot ENORM groot! Het Schommelplein zorgt voor uren schommelplezier. En je komt even rustig bij in de Hooiberg. Speel het sprookje van Hans & Grietje zelf na in het“echte” snoephuisje. Kom griezelen in het nieuwe Spookhuis. Race rond op het Skeltercircuit met tankstation, ophaalbrug en échte wasstraat. Of waan je de koning(in) van Hans & Grietje in de Grote Snoeptoren!

Bekijk hier alvast een voorproefje van dit leuke speelpark en restaurant!Benieuwd naar de menukaart met pannenkoeken en andere gerechten, zoals de legendarische appeltaart? Klik op de roze website button!

Superleuk: vier je kinderfeestje bij Hans & Grietje!

Hans en Grietje Pannenkoekenhuis en speelpark

Sternweg 2 A
3898 LJ Zeewolde
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Almere Floats 2024

Almere Floats 2024

Waterliefhebbers opgelet! Alles wat drijft in Almere is welkom op het Weerwater in het weekend van 20 & 21 juli! Kom naar het stadsstrand en doe mee aan de leukste clinics en wateractiviteiten, zoals kanoën, zeilen en suppen. Ga lekker het water op.

Beleef een spetterend feestje!