Hans en GrietjeTerug naar het overzicht

Hans en Grietje Pannenkoekenhuis en speelpark is een ware belevenis!
Bij Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en speelpark beleef je het sprookje in het echt! In het meest magische pannenkoekenhuis vind je behekste tafels, staan kamers op zijn kop en gaan vloeren heen en weer! Je zet alles zelf in beweging door aan touwtjes te trekken of op knoppen te drukken. Onze kinderen vergeten gewoon te eten, zoveel is er te beleven!

Liever buiten spelen? Dat kan natuurlijk ook! Er zijn diverse trampolines en springkussens, van klein tot ENORM groot! Het Schommelplein zorgt voor uren schommelplezier, waarna je even rustig kunt bijkomen in de Hooiberg. Speel het sprookje van Hans & Grietje zelf na in het “echte” snoephuisje, race rond op het Skeltercircuit met tankstation, ophaalbrug en échte wasstraat, of waan je de koning(in) van Hans & Grietje in de Grote Snoeptoren!

Bekijk hier alvast een voorproefje van dit leuke speelpark en restaurant!Benieuwd naar de menukaart met pannenkoeken en andere gerechten? Deze vind je op de website, klik hiervoor op de roze button!

Superleuk: vier ook je kinderfeestje bij Hans & Grietje!

Hans en Grietje Pannenkoekenhuis en speelpark

Sternweg 2 A
3898 LJ Zeewolde
Openingstijden maandag t/m zaterdag geopend van 11:00 tot 21:00 uur. (keuken sluit om 20:00 uur)
zondag geopend van 10:00 tot 21:00 uur (keuken sluit om 20:00 uur)

Let op reserveren via de website, telefonisch of aan de kassa voor bepaalde tijden.
Prijs Kinderpannenkoek vanaf €6,70. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Rapunzel de musical

Rapunzel de musical

Beleef het sprookje van Rapunzel op 9 december bij Kunstlinie Almere! Sita Vermeulen als Rapunzel. De betoverende liedjes, schitterende kostuums. Een groots decor én een flinke dosis humor maken ‘Rapunzel De Musical’ tot een heerlijk familie-uitje.

Ga gezellig samen kijken!