Kampeerterrein De KemphaanTerug naar het overzicht

Kamperen om de hoek bij de apen, watertuin & kabouters midden in de natuur bij Kampeerterrein De Kemphaan
In Stadsbossen Almere (& De Kemphaan) is genoeg te beleven en je kan er ook kamperen! Een bos zoals een bos hoort te zijn. Met prachtige eiken en beuken, en paden waarop je niemand tegenkomt. Midden in dat bos ligt Kampeerterrein De Kemphaan.

Stadsbossen Almere zijn het groene geheim van Flevoland. Hier verschuilt wild zich tussen het dichte groen en vind je honderden verscholen, spannende en mooie plekjes. Laat je het ons weten als jij zo'n uniek plekje hebt gevonden?

De camping heeft 24 plaatsen, waarvan 20 met elektriciteit (4 amp), stortplaats chemisch toilet, douches en een speeltuintje. Maar nog belangrijker natuurlijk: ook haviken en buizerds, reeën die zich verschuilen tussen de lianen van kamperfoelie en kikkers die prachtige kwaakconcerten geven. Sttt, hoor jij ze?

Wil je snel een plekje reserveren of meer weten? Klik op de roze button voor meer informatie van Staatsbosbeheer over Kampeerterrein De Kemphaan.

En ben je benieuwd wat er voor leuke en stoere activiteiten te doen zijn op en rond De Kemphaan? Kijk in onze categorie eropuit!

Staatsbosbeheer Almere

Kemphaanpad 10
1358 AC Almere
Openingstijden Kemphaan is vanaf 3 april t/m 31 oktober geopend. Prijs Zie website van Staatsbosbeheer Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kidsproof Teens event

Kidsproof Teens event

Ben je erbij? Op zaterdag 15 juni organiseren we weer het Kidsproof Teens event. Een super leuke dag vol met games, workshops en hangouts! Ben je tussen de 8-18 jaar? Dan mag je dit event niet missen! Van 12.00 tot 17.00 in het centrum van Almere Buiten.

Check snel het programma!