Buitencentrum AlmeerderhoutTerug naar het overzicht

Doe-paden, sporen van de bever herkennen, Zuiderzee speelbos en meer op Stadslandgoed de Kemphaan!
Het knaagt in Almere

Op Stadslandgoed De Kemphaan vind je Buitencentrum Almeerderhout, een centrum waar je verschillende leuke activiteiten kan doen!

Staatsbosbeheer gelooft dat het voor mensen belangrijk is om een sterke band op te bouwen met de natuur. Daarom nodigen de boswachters je uit om mee op avontuur te gaan in Almeerderhout.

Ben jij nieuwsgierig, stoer, hou je van avontuur en ben je niet bang om vies te worden? Dan ben je bij Buitencentrum Almeerderhout aan het goede adres. Leer sporen van de bever herkennen, leef je uit in het Zuiderzee speelbos, zoek het hoger op in het klimpark van Fun Forest of loop één van de doe-paden uitgezet door de boswachter. Eén ding is zeker je zult je niet vervelen!

Honger gekregen van het buitenspelen? In Bosrestaurant Buitengewoon Lekker, met groot terras en uitzicht op het speelbos en het klimpark, vind je heerlijke streekgerechten om je tanden in te zetten.

Kijk voor meer informatie over het Buitencentrum via de websitebutton op de site van Staatsbosbeheer!

Er zijn zoveel leuke activiteiten te doen in Almere, je vindt ze bijvoorbeeld in onze Eropuit-categorie!

Buitencentrum Almeerderhout

Kemphaanlaan 4
1358 AG Almere
Openingstijden zie website Prijs Verschillend per activiteit Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Showavond Horses on Stage

Showavond Horses on Stage

Op 24 mei organiseert het Almeersch Hippisch Centrum samen met Media Horses International een spectaculaire paardenshow voor alle leeftijden. Je kunt zelfs op de foto met de beroemde filmpaarden Silverstar en Whitestar!

Haal snel je tickets