• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Natuurlijk DiscgolfTerug naar het overzicht

Kom Discgolf spelen op Stadslandgoed de Kemphaan met 9 uitdagende holes midden in de natuur!
Discgolf is een verrassend en sportief spel! Het lijkt op golf, maar in plaats van stokken en een bal gebruik je een disc (frisbee). Het doel is om een metalen mand die op een paal staat te bereiken met de disc.

Natuurlijk Discgolf bij Buitencentrum Almeerderhout geeft de discgolf een natuurlijk tintje! Voordat de speler gooit krijg hij/zij een vraag over de natuur. Weet jij veel over de natuur? Dan kun jij extra veel voordelen krijgen! Discgolf is voor alle kids vanaf 6 jaar oud.

Ontdek ook wat voor leuks je allemaal in en met de natuur kunt doen! Wil je meer informatie? Klik dan op de websitebutton.

Trek gekregen na dit sportieve spel? Check hier de leukste restaurantjes in en rondom Almere! In het Buitencentrum van Staatsbosbeheer zit Buitengewoon Lekker, fijne plek om je dag af te sluiten!

Staatsbosbeheer Almere

Kemphaanlaan 4
1358 AG Almere
Openingstijden Tijdens openingstijden van Buitencentrum Almeerderhout Prijs 6 tot 12 jaar: € 3
Vanaf 12 jaar: € 6
€ 15 borg p.p.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Springkussenfestival XL

Springkussenfestival XL

Kom naar het grootste GRATIS springkussenfestival, met meer dan 40 attracties! Verspreid door het hele centrum van Almere Buiten zijn springkussens te vinden. Jump jij mee? Iedereen is welkom van 12.00-17.00 uur!

Lekker jumpen!