• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Bezoek de StadsboerderijTerug naar het overzicht

Kijk in de stal, maak een praatje met de boer en ruik aan alle kruiden uit de kruidentuin.
Het erf van deze stadsboerderij ligt op stadslandgoed De Kemphaan. Daar zijn bezoekers welkom om een kijkje te nemen in de stal, een praatje te maken met de boer, of het vlees van de eigen koeien te kopen. Loop ook eens door de kruidentuin met meer dan 50 soorten kruiden. Raad eens wat je ruikt?

De Stadsboerderij is een biologisch-dynamisch bedrijf met koeien, akkerbouw en groenteteelt. De graasgebieden en de akkers liggen verspreid in en rond Almere (Pampushout, Buitenhout, Waterlandse Bos, Almeerderhout, Kievitsweg, Veluwse Kant en Overgooi).
 
Zo kun je in Almere uien, luzerne, erwten, en kool tegenkomen, of zelfs koeien. De boer beheert op milieuvriendelijke wijze de groene ruimte van Almere, en Almere levert akkergronden aan de Stadsboerderij.

Klik voor meer informatie op de websitebutton!

Op zoek naar een nieuw hobby? Kijk eens in
de categorie clubjes!

Stadsboerderij Almere

Kemphaanpad 14
1358 AC Almere
Openingstijden De boerderijwinkel is iedere vrijdag en zaterdag geopend van 9.00 - 17.00 uur. Prijs Bezoek is gratis. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Springkussenfestival XL

Springkussenfestival XL

Kom naar het grootste GRATIS springkussenfestival, met meer dan 40 attracties! Verspreid door het hele centrum van Almere Buiten zijn springkussens te vinden. Jump jij mee? Iedereen is welkom van 12.00-17.00 uur!

Lekker jumpen!