Speurtocht biodiversiteitTerug naar het overzicht

Ga op ontdekking over Stadslandgoed de Kemphaan! Je leert onderweg alles over biodiversiteit.

Wat een leerzame en coole ontdekkingstocht maak je met de speurtocht over Stadslandgoed de Kemphaan: over de tijd van biodiversiteit!


Op pad met Baron Vos XIII van kop tot staart

Baron Vos XIII van kop tot staart neemt je mee over het Stadslandgoed in Almere! Je leert onderweg van alles over biodiversiteit. Bio wat? Heel simpel gezegd betekent biodiversiteit: ruim baan voor planten en dieren!

Als je goed je best doet, kom je achter de code. Heb je de code goed? Maak dan de brievenbus open. Daar zit een mooie beloning in!

Maak je eigen route

De speurtocht start bij het kantoor van Stad & Natuur, maar gaat door het bos. Je kunt de speurtocht lopen op eigen gelegendheid. Er is geen vaste route, je kunt lekker over de paden zwerven op zoek naar cijfers. Hoe leuk is dat! 

De speurtocht kost per boekje €1,50. Éen boekje is genoeg voor het hele gezin! Neem wel even zelf een blaadje mee om de antwoorden op te kunnen schrijven. 


Klik op de roze button om je speurtohtboekje te kopen.

Tip: kijk op de Eropuitpagina Natuur voor nog meer toffe uitjes in de buitenlucht!

Stadslandgoed De Kemphaan

Kemphaanpad 4
1358 AC Almere
Openingstijden Zie website Prijs €1,50 voor een speurtochtboekje Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Showavond Horses on Stage

Showavond Horses on Stage

Op 24 mei organiseert het Almeersch Hippisch Centrum samen met Media Horses International een spectaculaire paardenshow voor alle leeftijden. Je kunt zelfs op de foto met de beroemde filmpaarden Silverstar en Whitestar!

Haal snel je tickets