Stadslandgoed de KemphaanTerug naar het overzicht

Ga lekker naar buiten en ontdek wat Stadslandgoed de Kemphaan allemaal te bieden heeft!
Stadslandgoed de Kemphaan ligt midden in de bossen van Almere en het ligt niet ver buiten de stad dus je bent er zo. Er valt van alles te beleven en is ideaal voor een dagje uit of een weekendje weg met overnachting op de kindvriendelijke camping.

Kinderen kunnen ravotten in het Zuiderzeespeelbos, klimmen in boomtoppen bij Fun Forest en smullen van heerlijke pannenkoeken bij Kip en Ei Restaurant Dubbel Op. Je kunt ook op pad met de boswachter en struinen over de biologische boerenmarkt bij de Stadsboerderij en ontdek het dierenpark met schapen, geiten, varkens en bijen.

In dit natuurgebied kun je uitstekend wandelen, fietsen en alles beleven wat de natuur te bieden heeft. Ontdek bijvoorbeeld het Kabouterpad! Geniet van een heerlijke lunch bij bosrestaurant Buitengewoon Lekker.

Daarnaast biedt het landgoed plek aan Stichting AAP waar je enthousiast begroet wordt door alle brullende apen en kun je exotische dieren en tropische planten ontdekken bij dierenpark Almere Jungle.

Vervelen is geen optie, vies worden wel.

Wist je dat je op Stadslandgoed De Kemphaan ook dierenkaarten kan verzamelen in een gratis app? Leuke en leerzame app voor kinderen en volwasenen!

De Kemphaan is de ideale plek voor familievakanties, kinderfeestjes, schoolreisjes, bedrijfsuitjes en een romantisch weekendje weg. Er worden ook regelmatig leuke workshops aangeboden en zijn er diverse evenementen.

Het landgoed zelf is gratis te bezoeken en is het hele jaar open. De openingstijden per aanbieder zijn verschillend.

Honden zijn uiteraard welkom in het natuurgebied, maar houd ze aan de lijn om overlast te voorkomen.

Meer informatie? Klik op de roze websitebutton!

TIP: volg ons ook op facebook en instagram voor de laatste nieuwtjes en soms ook een toffe prijsvraag.

Stadslandgoed De Kemphaan

Kemphaanpad 4
1358 AC Almere
Openingstijden Het hele jaar geopend. Prijs Het landgoed is gratis te bezoeken. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Showavond Horses on Stage

Showavond Horses on Stage

Op 24 mei organiseert het Almeersch Hippisch Centrum samen met Media Horses International een spectaculaire paardenshow voor alle leeftijden. Je kunt zelfs op de foto met de beroemde filmpaarden Silverstar en Whitestar!

Haal snel je tickets