• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

HeksenblotevoetenpadTerug naar het overzicht

Voel de natuur met je voeten en loop het Heksenblotevoetenpad op het erf van de Sternhof in Zeewolde!

Wil jij weten hoe de natuur écht aan je voeten voelt? Het Heksenblotevoetenpad is een verrassende route over verschillende paden op het erf van recreatieboerderij De Sternhof in Zeewolde. Voel hoe het is om met je blote voetjes te wandelen over allerlei ondergronden zoals gras, hout, modder, een wiebelbrug en grind. Het pad loopt onder andere door de bloementuin, een labyrint, de biologische moestuin en over het doolhof op gras. De natuurspeurtocht met passende opdrachten is een groot avontuur met leuke uitdagingen voor iedereen. 

Het pad is ongeveer 2000 meter lang en de wandeling duurt gemiddeld één uur. Onderweg kun je lekker uitrusten op één van de hoge bungelbanken die langs het pad staan. 

Lopen op blote voeten is heerlijk, bevrijdend, een gezonde en speelse manier van natuurbeleving! Leuk voor kleine, grote kinderen en volwassenen!
 
Klik op de roze button voor meer informatie over dit avontuurlijke pad! 

TIP: Blijf op de hoogte van allerlei toffe activiteiten voor kinderen en volg Kidsproof Flevoland op Facebook

Sternhof

Sternweg 14
3898 LJ Zeewolde
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomerse uitjes en avonturen

Zomerse uitjes en avonturen

Wiehoeee, zomervakantie! Natuurlijk hebben we een blog voor je klaargezet met de leukste uitjes voor deze vrije dagen. Boordevol gezellige, leuke en zomerse uitstapjes voor jou en je kind. Ontdek de beste vakantie-uitjes in Flevoland.

Geen tijd te verliezen!