icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Telekids MusicalschoolTerug naar het overzicht

Zingen, dansen en acteren voor kids van 4-9 jr. Schrijf je in voor de Telekids musicalles in Almere.

Proefles Musicalles
Zingen, dansen en acteren voor kids van 4-9 jr. Schrijf je in voor de Telekids musicalles in Almere.

De Telekids Musicalschool is niet zomaar een musicalschool. Hier wordt door middel van musicalles iedereen uitgedaagd zichzelf optimaal te ontwikkelen, ook op het gebied van persoonlijke en sociale vaardigheden zoals zelfvertrouwen, durf, samenwerken en doorzetten.

Ontdek je talent
Telekids Musicalschool laat alle kinderen, hoe jong of oud, waar vandaan en met welke talenten dan ook, deel uitmaken van een kleinschalige én een grote musicalproductie met alles erop en eraan. Een onvergetelijke ervaring.

De Nederlandse Musicalschool
De Telekids Musicalschool is er voor iedereen van 4 t/m 12 jaar. Grote broer De Nederlandse Musicalschool heeft een lesprogramma voor enthousiastelingen van 12 t/m 18 jaar.

Musicalles tijdens coronaperiode
De musicallessen gingen ook in tijden van corona gewoon door. Via Zoom of in de buitenlucht. Daarin onderscheidde de school zich van veel andere musical- en theaterscholen. De verwachting is dat er vanaf september geen beperkende maatregelen meer zijn. Terug naar normaal. EN wat hebben we daar ongelofelijk zin in!

Meld je aan voor een proefles!
Schrijf je NU in voor een proefles in Almere via de roze websitebutton.


TIP: We hebben ook nog leuke knutseltips voor thuis voor je op een rijtje gezet!

Telekids Musicalschool Almere


Almere
Openingstijden Bekijk de website voor de openingstijden voor jouw leeftijd Prijs Zie de website voor de actuele prijsgegevens Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Landelijke Nieuwsbrief!

Landelijke Nieuwsbrief!

De zomervakantie is natuurlijk hét moment om er een leuk dagje op uit te gaan. Samen met alle Kidsproof-collega’s hebben we onze aanraders voor je verzameld. Toffe uitjes door heel Nederland. Dat wordt moeilijk kiezen!

Ontdek de leukste uitjes!