Almere JungleTerug naar het overzicht

In Almere Jungle vind je tropische tuinen en bijzondere dieren!
Almere Jungle is niet zomaar een dierenpark in Almere! Als zorginstelling, dierenopvangcentrum en botanische tuin in één zijn zij uniek! Geniet in Almere Jungle van een werelds bezoek aan honderden exotische dieren! Een groot gedeelte van de dieren, maar liefst negentig procent is vroeger gedumpt of afgestaan geweest. In Almere Jungle krijgen ze zo een natuurlijk mogelijk verblijf en ook direct alle liefde en de juiste verzorging die zij nodig hebben! Een plek om opnieuw te beginnen voor de dieren! Bezoek en leer over vogels, zoogdieren, vissen, reptielen, insecten en ongewervelde dieren. 

Als botanische tuin hebben zij honderden bijzondere planten soorten. Door dat zij planten ruilen met andere botanische tuinen is de plantencollectie zeer uitgebreid maar ook afwisselend. Als voorbeeld hebben zij de grootste waterlelie ter wereld !

In het jungle café kan je terecht voor o.a. huisgemaakte taarten en vers gemaakte broodjes terwijl je in een hangmat weg aan het dromen bent. Je waant je in een echte jungle!

In de Jungle store kan je terecht voor unieke cadeau artikelen, grootste aanbod in pluche dieren, ook is er een planten afdeling met bijzondere planten en producten uit de lokale omgeving. 

Zie voor meer informatie de site van Jungle Almere via de roze websitebutton!

Leuke activiteiten op De Kemphaan vind je in onze Uitagenda!

Almere Jungle

Kemphaanpad 2
1358 AC Almere
Openingstijden Maandag – zaterdag: 10:00-17:00 uur.
Zondag: 11:30-17:30 uur.
Prijs Entree regulier (0 en 1 jaar gratis): €5,20 (€6,- incl. donatie)
Jaar abonnement: €22,50
Rondleiding:€2,50
Groepskorting (v.a. 20 pers) €0,50 korting p.p.
Voer (kip/schildpad/vis): €0,50 per zakje
Meer informatie op de website
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Oh kom maar eens kijken..... wat er allemaal te doen is!

Oh kom maar eens kijken..... wat er allemaal te doen is!

Sinterklaas is weer in het land met zijn Pieten. En wat fijn dat er weer heel wat toffe sinterklaasactiviteiten te doen zijn in de omgeving! Lees snel in onze uitagenda alles over intochten en activiteiten.

uitagenda vol sinterklaasactiviteiten