• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Cleygaerd OntdektuinTerug naar het overzicht

Iedere eerste zondag van de maand kun je hier heerlijk terecht in de publiekstuin!
Hoe tof is het om met je kind naar een tuin te kunnen waar van alles te ontdekken is? Dat vind je nu in Lelystad bij de Cleygaerd Ontdektuin. Hier kun je heerlijk ronddwalen en de rust van de natuur ervaren.

De tuin is ongeveer 1 ha. groot. Met respect voor de tuin die met zoveel liefde is aangelegd en onderhouden is het resultaat nu een tuin met een parkachtig karakter met vele verrassende plekjes die elk een eigen sfeer hebben.

Iedere eerste zondag van de maand zijn zij open als publiekstuin (de vlag hangt uit bij opening). Je kunt dan heerlijk rondwandelen in de tuin en genieten van de rijke flora en fauna en de verschillende sferen die de tuin te bieden heeft. Lekker een plekje zoeken om een boek te lezen of om je schildersezel neer te zetten? Het kan allemaal. En er is altijd een leuke kinderactiviteit te beleven!

De gratis activiteiten:
- Ieder eerste weekend van de maand is de ontdektuin open voor publiek.
- Altijd iets te doen voor kinderen wat past bij het seizoen zoals; insectensafari, waterdiertjes zoeken of een bomenbingo.
- Nieuw dit seizoen; voor de kleintjes is er een kabouterpad.

Meer informatie? Klik op de roze websitebutton.

TIP: Heb jij je al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Deze staan vol toffe tips en vaak ook met een speciaal thema! En vergeet niet onze fijne blogs te lezen. Hier vind je leuke ervaringsverhalen, tips voor uitjes, tips voor activiteiten en nog veel meer!

Cleygaerd Ontdektuin

Bronsweg 17
8211 AL Lelystad
Openingstijden Van 10.00 tot 16.00 uur, iedere eerste weekend van de maand. Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Almere Floats 2024

Almere Floats 2024

Waterliefhebbers opgelet! Alles wat drijft in Almere is welkom op het Weerwater in het weekend van 20 & 21 juli! Kom naar het stadsstrand en doe mee aan de leukste clinics en wateractiviteiten, zoals kanoën, zeilen en suppen. Ga lekker het water op.

Beleef een spetterend feestje!