• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Dorpsboerderij DrontenTerug naar het overzicht

Theehuis en kinderboerderij bij de Dorpsboerderij Dronten van Triade!
Superleuk, de dorpsboerderij Dronten! Een unieke combinatie van een kinderboerderij, theehuis en bierbrouwerij. Een heerlijk uitje voor gezinnen, vriendinnen kunnen bijkletsen onder het genot van een kopje koffie met gebak en een wandeling maken door het Wisentbos, of langs de dieren op de kinderboerderij.

Ook is er een taartenservice. De medewerkers bakken de heerlijkste taarten! Meer informatie? Gebruik de berichtenknop of ga meteen naar de website van de dorpsboerderij voor meer informatie!

Dorpsboerderij Dronten is een werk- en leerplek voor mensen met een verstandelijk, sociale of psychiatrische beperking die ondersteuning krijgen van Triade. Hier kan men leren om bijvoorbeeld dieren te verzorgen, met elkaar om te gaan en haardhout te kloven, wat ook aan huis bezorgt kan worden. Het werk sluit aan bij de mogelijkheden van de medewerkers, maar er is ook ruimte voor hun beperking.

Meer informatie over De Dorpsboerderij, de mogelijkheden voor taart en haardhout, vind je op de website, via de websiteknop ga je er meteen heen!

Tip: Kidsproof heeft alle toffe kinderwinkels voor je op een rijtje gezet. 

Foto: Dorpsboerderij Dronten, Triade

Dorpsboederij Dronten

Wisentweg 5a
8251 PB Dronten
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomerse uitjes en avonturen

Zomerse uitjes en avonturen

Wiehoeee, zomervakantie! Natuurlijk hebben we een blog voor je klaargezet met de leukste uitjes voor deze vrije dagen. Boordevol gezellige, leuke en zomerse uitstapjes voor jou en je kind. Ontdek de beste vakantie-uitjes in Flevoland.

Geen tijd te verliezen!