• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

ErkemederstrandTerug naar het overzicht

maandag 1 januari
Strand, strand en nog eens strand! Het Erkemederstrand voor jong en oud en ook kun je je hond meenemen!
Het Erkemederstrand heeft het langste strand van Flevoland. 3 kilometer lang en afwisselend met hier en daar delen gras. Je kunt hier niet alleen genieten van de zon en het (zoete) water maar ook van de vele andere faciliteiten. Dus genoeg te beleven, ook als de zon het laat afweten. Op de warme dagen is er een ijscowagen die over de stranden rijdt. Voor het afhalen van ijs, fris, friet en snacks is er bij restaurant / strandpaviljoen "De Jutter" een snackbar. Je kunt natuurlijk ook een verkoelend drankje drinken op het ruime terras of uitgebreid uit eten gaan. 
Verder is er (tegen betaling) op het terrein een kinderboerderij, speelbos om o.a. hutten te bouwen, speeltuinen,  fietscrossbaan, sportveld, indianendorp, pannakooi en basketbalpaal  Na betaling van het geldende toegangstarief kun je gratis gebruik maken van alle bovenstaande faciliteiten. Ook zijn er nog kano's en waterfietsen te huur bij de receptie van het Erkemederstrand. en bij 'De Jutter' kun je sticks en ballen huren om te gaan midgetgolfen.

Kijk voor nog veel meer leuke strandjes in en om Almere in onze categorie Zwemmen en Strandjes


Check www.zwemwater.nl en www.ofgv.nl/zwemwater voor de actuele waterkwaliteit. Op de eerste site kun je zelf ook melding maken van verontreinigd water.

Erkemederstrand

Erkermederweg 79
3896 LB Zeewolde
Openingstijden altijd open Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontmoet mega veel leuke cultuurclubs uit Almere en doe mee!

Ontmoet mega veel leuke cultuurclubs uit Almere en doe mee!

Samen leuke muziek-, dans- of tekenlessen ontdekken? Kom naar de Kids Cultuur Proeverij op 29 juni in De Nieuwe Bibliotheek Almere. Maak kennis met allerlei Almeerse cultuurclubs en doe leuke activiteiten.

Bekijk het programma en meld je aan