• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Kok ExperienceTerug naar het overzicht

Lasergamen, naar het speelparadijs, VR, escape room of de bios? Beleef het bij Kok Experience in Lelystad

Een dagje uit met het hele gezin? Bij Kok Experience in Lelystad is er van alles te beleven voor jong en oud! In één gebouw vind je allerlei leuke activiteiten om te doen met het gezin of met vriendjes!

Speelparadijs
Kom jij ook spelen? Kruip, ren, spring en ontdek het speelparadijs bij Kok Experience! Met extra grote peuterhoek is er ook voor de allerkleinste avonturiers van alles te ontdekken! Tip: dit is ook een aanrader voor je kinderfeestje!

VR
Dompel je onder in een virtuele wereld en red samen met je vrienden het universum! 

Lasergamen
Beleef een uniek en avontuurlijk uitje in de spannende en verrassende indoor lasergame arena ‘Escape from the Police’. Leuk om met het gezin te doen of tijdens een kinderfeestje!

Escape room
Lukt het jullie om de mysteries van elke van de vier escape rooms op te lossen? Los de leukste breinbrekers en puzzels op met je vrienden of familie. Kies uit de escape rooms “Kok CinemaxX”, “Kok Tankstations”, “Zuiderzeewerken” of “Het Biercafé”. De unieke verhaallijnen en ruimtes zijn gecreëerd door Kok Experience. Zijn jij en je vrienden echte speurneuzen? Dan is dit ook heel leuk als kinderfeestje!

Bioscoop
Geniet van de nieuwste films onder het genot van een hapje en drankje of maak je bioscoopbezoek extra feestelijk met een bioscoop arrangement. Ook worden er regelmatig events georganiseerd, zoals een peuter- en kleuterbioscoop!

Restaurant
Heerlijk dineren in het gezellige en chique restaurant Mr Lely. Met groot buitenterras, zodat buiten tafelen genieten is. Glutenvrije kaart en lactosevrij eten mogelijk! Handig: het restaurant is aangrenzend aan het speelparadijs. Nadat de kinderen hebben gesmuld van de gerechten die op de kindermenukaart staan, kunnen zij lekker spelen!

Wil je meer weten over alle activiteiten bij Kok Experience Lelystad (of de vestiging in Harderwijk)? Of ben je benieuwd naar alle kinderfeestjes mogelijkheden? Klik op de roze websitebutton!

TIP: Hier vind je nog 7 leuke kinderfeestjes in en rondom Lelystad!

Kok Experience

De Waag 9
8232 DX Lelystad
Openingstijden Klik op de roze websitebutton om de openingstijden voor de verschillende activiteiten te bekijken Prijs Klik op de roze websitebutton om de kosten voor de verschillende activiteiten te bekijken Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontmoet mega veel leuke cultuurclubs uit Almere en doe mee!

Ontmoet mega veel leuke cultuurclubs uit Almere en doe mee!

Samen leuke muziek-, dans- of tekenlessen ontdekken? Kom naar de Kids Cultuur Proeverij op 29 juni in De Nieuwe Bibliotheek Almere. Maak kennis met allerlei Almeerse cultuurclubs en doe leuke activiteiten.

Bekijk het programma en meld je aan