• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Expeditie OutdoorTerug naar het overzicht

Expeditie Outdoor bij SEC Almere! Vuur maken, boogschieten, codes kraken en meer proeven!
Vuur maken, boogschieten, codes kraken en meer uitdagende proeven staan je te wachten in Expeditie Outdoor. Outdoorpark SEC Almere in Almere daagt jou uit. Ben jij een overlever?

Samenwerken en strijden
De expeditie zit vol uitdagingen, dus iedereen moet zijn bijdrage leveren. Snelheid, een goed geheugen, soms wat kracht en soms een beetje slim; alle inzet is nodig om de expeditie tot een goed einde te brengen.

Avontuurlijke expeditie
Wie is er handig genoeg om vuur te maken? Als het je lukt om een touw door te branden begint een expeditie vol avonturen en spannende uitdagingen. Met boogschieten moet je de juiste ballon raken om een cijfer te vinden. Dan leg je geblinddoekt een spannend parcours af waarbij je intussen diverse aanwijzingen moet voelen. Vervolgens probeer je rennend over de hindernisbaan letters verzamelen om een woord van te maken.

Lukt het jou om met de verzamelde aanwijzingen de afgesloten kist te openen? Want hier ligt het gereedschap in dat je nodig hebt voor je volgende proef.

Bij de Junglebrug drijven voorwerpen; hoe haal jij die uit het? De voorwerpen bevatten een belangrijke kaart en geheime codes waarmee je misschien bij de schat komt. Tenminste als je kunt kaartlezen. De kaart wijst je de weg naar een verborgen schat. De laatste proef is het openen van de schatkist.

Praktisch
Expeditie Outdoor duurt 2,5 uur en is geschikt voor de jeugd vanaf 8 jaar.
Lees meer over Expeditie Outdoor via de websitebutton om te reserveren voor jou en je vrienden!

Op zoek naar een stoer kinderfeestje? Bekijk onze themapagina!

Outdoorpark SEC Almere

Verlaatweg 2
1358 AJ Almere
Openingstijden Op afspraak Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontmoet mega veel leuke cultuurclubs uit Almere en doe mee!

Ontmoet mega veel leuke cultuurclubs uit Almere en doe mee!

Samen leuke muziek-, dans- of tekenlessen ontdekken? Kom naar de Kids Cultuur Proeverij op 29 juni in De Nieuwe Bibliotheek Almere. Maak kennis met allerlei Almeerse cultuurclubs en doe leuke activiteiten.

Bekijk het programma en meld je aan