Duik de indoor jungle inTerug naar het overzicht

Op avontuur! Samen op ontdekking in dit prachtige indoorpark vol bijzondere bloemen, plantenten en dieren
Cubaanse flamingo’s spotten, op expeditie in het Amazone Regenwoud, een vakantiekiekje bij de tropische watervallen en pootjebaden in de rivieren van de Mangrove… Deze zomer kun jij het gewoon allemaal beleven bij Pantropica! 

Ontmoet de dieren

Ga op expeditie via avontuurlijke looproutes of ontdek het junglepark (25.000 m2) via touwbruggen, rotspartijen en watervallen. Met de speurtocht op zak ontdek je de meest geheime plekjes van de tropen en ontmoet je allerlei dieren. Maar pas op! Voor je het weet springt er een aapje voorbij of kruipt er een loslopende leguaan uit de bosjes.

Waterrijke speeltuin

Krijg jij van avontuur geen genoeg? Ontmoet dan de reptielenverzorger, wandel tussen duizenden tropische vlinders en voer de reusachtige vissen. Jouw expeditie sluit je natuurlijk af met ravotten in de Mangrovebos Speelparadijs. In deze waterrijke speeltuin kun je als een echte avonturier op overlevingstocht. Pomp water uit de grond, klim naar de toppen van de bomen en vermijd kabbelende beekjes door aan een liaan te zwaaien of te kruipen door duistere tunnels.

Overdekt genieten!

Goed om te weten! Pantropica is geheel overdekt, het hele jaar geopend en in schoolvakanties zijn er extra activiteiten. Trek laarzen aan en neem voor de zekerheid een extra setje kleding mee voor onbezorgd speelplezier.Benieuwd naar meer leuke uitjes in de omgeving Flevoland? Check alle Eropuit tips!

Pantropica

Oosterringweg 34
8316 PV Luttelgeest
Openingstijden Maandag t/m zondag: 09:30 -18:00 uur.
Feestdagen: 09:30 -18:00 uur.
Prijs Zie website voor meer informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Showavond Horses on Stage

Showavond Horses on Stage

Op 24 mei organiseert het Almeersch Hippisch Centrum samen met Media Horses International een spectaculaire paardenshow voor alle leeftijden. Je kunt zelfs op de foto met de beroemde filmpaarden Silverstar en Whitestar!

Haal snel je tickets