Speeltuin de MeridiaanTerug naar het overzicht

Een spannende speurtocht! Kom spelen en geocachen op Speeleiland de Meridiaan!
Speeleiland de Meridiaan is een leuk natuurspeeleiland in Almere Buiten. Hier kun je klimmen, klauteren en spelen met hout, stenen en water. Deze avontuurlijke speelplek van 1,5 hectare groot is gedeeltelijk bedacht door kinderen! Zo kan je de houten uitkijktoren beklimmen of water oversteken over de keien. Klim, klauter en speel erop los!

Geocachen
Heb je wel eens van geocachen gehoord? Dat is echt speuren naar echte verstopte schatten. Geocachen is een een schatzoekspel in de echte wereld, gebruikmakend van GPS-ontvangers. Als je van geocachen houdt is de Meridiaan natuurlijk een super leuke plek om een multi-cache neer te leggen. Deze multi heeft 13 waypoints en leidt uiteindelijk naar de vermiste 'Petling'. De 'Petlings' zijn een vreedzaam volk dat vroeger op de klei van Flevoland woonde. Ga jij deze speurtocht aan?

Goed om te weten: geocaching is op deze plek alleen te gebruiken als je maandelijks abonnementskosten betaalt.

Kijk voor meer informatie het speeleiland via de roze websitebutton! 

Tip: lees ook alles over geocaching in ons blog!

Speeltuin de Meridiaan

Maurice Garinpad 0
1335 LZ Almere Buiten
Openingstijden - Prijs gratis Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Showavond Horses on Stage

Showavond Horses on Stage

Op 24 mei organiseert het Almeersch Hippisch Centrum samen met Media Horses International een spectaculaire paardenshow voor alle leeftijden. Je kunt zelfs op de foto met de beroemde filmpaarden Silverstar en Whitestar!

Haal snel je tickets