Speelbos De ZevensprongTerug naar het overzicht

Kom gratis spelen in speelbos De Zevensprong! Klauter over de touwbrug of kies een spannende route
Leef je uit in speelbos De Zevensprong! Je kunt er klimmen en klauteren over de speeltoestellen, maar je kunt ook één van de spannende routes kiezen. Bijvoorbeeld de Heksenroute, deze heeft een echte heksenhut. Of de Piratenroute, met echte piratenspeeltoestellen en een piratenschip.

Loop wat verder het bos in en dan ontdek je een grote speelplek. Hier kun je hutten bouwen of muziek maken op de super grote xylofoon. Zet je zintuigen op scherp en bekijk, beluister, ruik en voel het bos.

Ontdek de superleuke kabouterroute van 750 meter en de avonturenroute van 1500 meter. 

Bezoek Fruithal Smits voor de boerderijwinkel met verse groente, fruit, zuivel en eieren. Of maak een tussenstop bij Boerenpitstop met een loeileuke picknickplaats voor een boerenijsje tussen de koeien.

Meer weten? Klik dan op de roze button om door te gaan naar de website!

Tip: dit uitje combineren met een lekkere lunch? Kijk verder op onze website voor gezellige Kidsproof restaurants in de buurt!

Staatsbosbeheer Zeewolde

Groenewoudseweg 7
3896 LS Zeewole
Openingstijden Kijk voor meer info over de openingstijden op de website! Prijs Gratis toegang! Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Showavond Horses on Stage

Showavond Horses on Stage

Op 24 mei organiseert het Almeersch Hippisch Centrum samen met Media Horses International een spectaculaire paardenshow voor alle leeftijden. Je kunt zelfs op de foto met de beroemde filmpaarden Silverstar en Whitestar!

Haal snel je tickets