icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Dierenweide De KnotwilgTerug naar het overzicht

Bezoek de knusse kinderboerderij De Knotwilg met leuke dieren om te aaien en te knuffelen.
Kinderboerderij de Knotwilg is gelegen in de Schouw 12 achter de basisschool De Kring en direct voor de brug naar het Bultpark in Lelystad.

De Knotwilg is een kleinere locatie van Stichting Dierenweiden Lelystad waar o.a. schapen, geiten, 1 hangbuikvarken, konijnen, cavia’s, pauwen, kippen, kwartels en ook een aantal soorten volière vogels worden gehouden.

Op de Knotwilg is er voor iedereen genoeg te zien en te doen. Naast het bekijken en of knuffelen van de dieren zijn er voor de kleine bezoekers ook een aantal fietsjes beschikbaar om mee rond te rijden. Naast het ontvangstgebouwtje is er ook een mooie overdekt terras waar je kunt genieten van een kopje koffie of thee of een glaasje limonade. Verder is er een leuke speurtocht beschikbaar voor €2,-.

Meer informatie vind je op de website via de websitebutton!

Tip: Naast deze kinderboerderij zijn er nog genog andere leuke plekken te bezoeken! Waar? Check ons overzicht!

Stichting Dierenweiden Lelystad

Schouw 12
8232 ZB Lelystad
Openingstijden 13:30 tot 16:30 uur

*Mits het weer het toelaat en er voldoende vrijwilligers beschikbaar zijn. Als van tevoren duidelijk is dat het Stadspark gesloten zal zijn, wordt dit gemeld op de Facebook-pagina
Prijs Vrijwillige donatie Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Groeten uit Urk

Groeten uit Urk

Ga op pad met je mobiel, een dosis gezelligheid en de set ansichtkaarten 'Groeten uit Urk'! Kun jij de afbeelding vinden die op de ansichtkaart staat? Maar vervolgens een foto van de kaart waarbij de kaart als een puzzelstukje in de foto valt. Haal jij de meeste punten?

Ansichtkaarten Puzzeltocht