Dierenweide De KnotwilgTerug naar het overzicht

Bezoek de knusse kinderboerderij De Knotwilg met leuke dieren om te aaien en te knuffelen.
Kinderboerderij de Knotwilg is gelegen in de Schouw 12 achter de basisschool De Kring en direct voor de brug naar het Bultpark in Lelystad.

De Knotwilg is een kleinere locatie van Stichting Dierenweiden Lelystad waar o.a. schapen, geiten, 1 hangbuikvarken, konijnen, cavia’s, pauwen, kippen, kwartels en ook een aantal soorten volière vogels worden gehouden.

Op de Knotwilg is er voor iedereen genoeg te zien en te doen. Naast het bekijken en of knuffelen van de dieren zijn er voor de kleine bezoekers ook een aantal fietsjes beschikbaar om mee rond te rijden. Naast het ontvangstgebouwtje is er ook een mooie overdekt terras waar je kunt genieten van een kopje koffie of thee of een glaasje limonade. Verder is er een leuke speurtocht beschikbaar voor €2,-.

Meer informatie vind je op de website via de websitebutton!

Tip: Naast deze kinderboerderij zijn er nog genog andere leuke plekken te bezoeken! Waar? Check ons overzicht!

Stichting Dierenweiden Lelystad

Schouw 12
8232 ZB Lelystad
Openingstijden 13:30 tot 16:30 uur

*Mits het weer het toelaat en er voldoende vrijwilligers beschikbaar zijn. Als van tevoren duidelijk is dat het Stadspark gesloten zal zijn, wordt dit gemeld op de Facebook-pagina
Prijs Vrijwillige donatie Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kidsproof Teens event

Kidsproof Teens event

Ben je erbij? Op zaterdag 15 juni organiseren we weer het Kidsproof Teens event. Een super leuke dag vol met games, workshops en hangouts! Ben je tussen de 8-18 jaar? Dan mag je dit event niet missen! Van 12.00 tot 17.00 in het centrum van Almere Buiten.

Check snel het programma!