Theater PosaTerug naar het overzicht

Theater Posa is dé creatieve plek in Lelystad, waar artiesten hun talent aan je willen laten zien!
Weer open  vanaf 1 juni! 

Ben je op zoek naar een orginele, bijzondere voorstelling om samen met je kinderen naartoe te gaan? Theater Posa is een sfeervol theater waar alle artiesten en kunstenaars een kans krijgen om hun talent aan jou te laten zien. Het is een ontmoetingsplek voor jong en oud, beginnend en gevorderd (podium)talent. 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over voorstellingen bij Theater Posa? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan. Hier vind je de maandelijkse agenda, waar je kunt bekijken welke kindervoorstellingen er zijn!

Tip: wist je dat Kidsproof ook een overzicht heeft van hulp bij de zorg en opvoeding van je kind in de omgeving Lelystad? 

Theater Posa

Kempenaar 01-10
8242BA Lelystad
Openingstijden Kijk voor meer informatie over de openingstijden op de website! Prijs Kijk voor meer informatie over de kosten van voorstellingen op de website! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ontdek mega veel leuke cultuurclubs in Almere en doe mee!

Ontdek mega veel leuke cultuurclubs in Almere en doe mee!

Op zoek naar een leuke manier voor je kinderen om muziek-, dans- of tekenlessen te ontdekken? Kom dan naar de Kids Cultuur Proeverij op 29 juni in De Nieuwe Bibliotheek Almere! Maak kennis met cultuurclubs uit Almere en doe mee met gave activiteiten.

Bekijk het programma en meld je aan