Zelfoogsten bij LOTTerug naar het overzicht

Bij Tuinbouwbedrijf LOT in Dronten kun je zelf je eigen biologische groenten en bloemen oogsten!
Hoe leuk is dit: bij Tuinbouwbedrijf LOT kun jij zelf je eigen groenten en bloemen oogsten, op een biologische manier! 

Het Tuinbouwbedrijf in Dronten stuurt iedere week een e-mail waarin een lijst staat met de groenten en bloemen die op dat moment kunnen worden geoogst. Op het veld zelf staan bordjes met welke groenten en bloemen je kunt oogsten. Je mag natuurlijk helemaal zelf bepalen op welke tijdstippen je langs wilt komen om de groenten in de tuin te oogsten. 

Medewerkers van Tuinbouwbedrijf LOT zijn vaak 's middags aanwezig om in de tuin te werken. Zij kunnen dan al je vragen beantwoorden!

Over Tuinbouwbedrijf LOT
LOT is een kleinschalig biologisch-dynamisch leerbedrijf dat is gekoppeld aan de Aeres Warmonderhof in Dronten. Het bedrijf biedt de mogelijkheid aan een groep studenten om een jaar lang een eigen onderneming te draaien, de leerervaring staat hierbij voorop en het bedrijf is niet winstgericht. 

Meld je aan bij Tuinbouwbedrijf LOT, of lees meer informatie, via de roze websitebutton! 

TIP: Ben jij op zoek naar nog meer mooie pluktuinen? Klik hier voor kindvriendelijke pluktuinen in Flevoland en verder in Nederland!

Tuinbouwbedrijf LOT

Wisentweg 13
8251PB Dronten
Openingstijden Het oogstseizoen is van 10 mei t/m 31 oktober Prijs Zie website voor abonnementen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Kinderfeestjesmaand!

Kinderfeestjesmaand!

Het is kinderfeestjesmaand bij Kidsproof Flevoland. Tijd om inspiratie op te doen!
Kies uit meer dan 100 feestjes, laat je inspireren door toffe thema-ideeën en ontdek originele cadeautips en feestelijke recepten. Zo maak jij van elke verjaardag een knalfeest! 

Kies jouw feestje!