Een echt voetbalfeestje!Terug naar het overzicht

Met wat hulp van Arno Splinter Sport Events organiseer je een echt voetbalfeestje!
Ben je een echte voetbalfanaat en wil je niks anders dan tijdens je verjaardag voetballen? Arno Splinter Sport Events organiseert voetbalverjaardagen.

Een 2 uur durend feestje in de buitenlucht op een buurtveldje in de tuin of bij een voetbalvereniging. Voor de jarige een fantastisch shirt met zijn naam en leeftijd bedrukt. Voor de winnaars een echte gouden, zilveren en bronzen medaille.
 
Tijdens dit feest komen verschillende voetbalactiviteiten aan bod waarbij je punten kunt scoren. De scorekaart krijgt iedereen mee naar huis.

De onderdelen die tijdens de voetbalverjaardag aan bod komen zijn:
• Techniek training met spelletjes  
• Slalom wedstrijden
• Paaltjes voetbal
• Pass spel (wie heeft de beste traptechniek?)
• Gatenschieten
• Snelheidsmeter (wie schiet het hards in km/uur?)
• Individueel toernooi (wie is de beste voetballer?)

Arno Splinter Sport Events zorgt uiteraard voor alle materialen. Goaltjes, Gatendoek, Ballen, hesjes, paaltjes, drinken en een zakje chips.

De kosten van dit feestje zijn 120 euro. Je kan deze voetbalverjaardag ook in een gymzaal vieren, de kosten zijn dan 145 euro.

Arno Splinter Sport Events probeert aan al je wensen te voldoen. Zo kunnen ze ook voor de verjaardagstaart zorgen, kan je de voetbalverjaardag zo lang laten duren als je zelf wilt en kan je zelfs de voetbaltempel of het opblaasbare veld huren om de voetbalverjaardag nog leuker te maken.

Klik voor meer informatie hieronder door naar de website van Arno Splinter Sport Events of stuur een bericht via het berichtenformulier.

Toffe kinderpartijtjes in Almere kun je vinden op onze site!

Arno Splinter Sport Events

Magneetveld 65
1359 JG Almere
Openingstijden Data en tijden in overleg. Klik door naar de website of mail direct voor meer informatie. Prijs Vanaf € 120,00 per feestje. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Back to school!

Back to school!

Naast school is het natuurlijk super leuk om lid te zijn van een club of vereniging waar je samen met vriendjes kunt sporten, muziek maken, dansen, creatief zijn of verzin het maar. Wat ga jij dit schooljaar proberen?

Clubjes in Flevoland!