Bowling Almere feestjeTerug naar het overzicht

Strike! Bowlen bij Bowling Almere; ideaal voor een uitje met het hele gezin of een verjaardagsfeestje!

Superleuk, bowlen! Huur een baan voor je kinderfeestje en gooi een lekkere strike of spare!

Kom voor een onvergetelijk kinderfeest naar Bowling Almere! Trakteer je vriendjes en vriendinnetjes op bowlen, patat met een snack, limonade en een ijsje! Je kunt je kinderfeestje op elke dag van de week bij Bowling Almere vieren, tot 18.00 uur.

Aan de Trekweg 31 staat één van de grootste en modernste bowlingcentra van Nederland. Bowling Almere heeft 24 bowlingbanen met daarbij een ruime horecagelegenheid waaronder een grandcafé, een loungeruimte en een restaurant.
De 24 volautomatische bowlingbanen met ledverlichting garanderen een heerlijke middag of avond. Voor jongere kinderen zijn ze voorzien van speciale 'kinder-bumpers', waardoor ook zij echt mee kunnen doen met het spelletje.

Voor actuele prijzen, uitbreidingen en mogelijkheden kijk je op de site van Bowling Almere. Klik hiervoor op de websitebutton en je komt er meteen! Leuk als je zegt dat je via Kidsproof bent gekomen!

TIP: Hier vind je nog 15 toffe kinderfeestjes in en rondom Almere!

 

Bowling Almere

Trekweg 31
1338 GA Almere
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Festival Buitenlol

Festival Buitenlol

Stad & Natuur organiseert op zondagmiddag 21 april het festival Buitenlol op Stadslandgoed de Kemphaan! Het belooft een middag vol buitenplezier te worden. Vol met toffe activiteiten voor kids zoals Geurmemory, Silent Disco en nog veel meer! Kom je ook gezellig langs?
Gratis toegankelijk