• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Supercreatief KinderfeestjeTerug naar het overzicht

Vier je kinderfeestje bij Werkplaats der Ideeën, pottenbakken of wordt een uitvinder voor een dag!
Tijdens een kinderfeestje bij de Werkplaats der Ideeën van Henske Engbers kun je kiezen uit verschillende creatieve activiteiten! Wat dacht je van samen met je vriendjes en vriendinnetjes als echte pottenbakkers achter de pottenbakkersschijven? Je kunt dan bijvoorbeeld een schaaltje maken of een dinosaurus! De schorten, klei en het gereedschap worden door Henske geregeld. Dit kan ook bij jou thuis gedaan worden!

Of kies ervoor om uitvinder voor een dag te zijn op je verjaardag! Je gaat met elkaar een heuse techniek workshop volgen. Je krijgt een zakje dat je vult met de materialen waarmee je aan de slag gaat, en van te voren kiest de jarige een leuk thema. Zoals stoom en bootjes, motoren, bewegende fantasiedieren, wagentjes of bootjes aangedreven door minimotortjes maken of zelfs het lossleutelen van oude apparaten. Deze variant is echt voor uitvinders, creatieve onderzoekers en willie wortels!

Er is genoeg om uit te kiezen! 

Elk feestje is ongeveer twee en een half uur, en er is ruimte om ook eigen eten of drinken mee te nemen. Je kan of pottenbakken of uitvinden en techniek. Er is een royale hoeveelheid aan materiaal en gereedschap beschikbaar,

Henske zorgt voor een slinger, ballon, koekjes, chips en limonade.

Kijk voor meer informatie hierover op de website via de roze websitebutton.

Tip: wist je dat Kidsproof Flevoland ook de leukste kinderwinkels op een rijtje heeft gezet?

Werkplaats der Ideeen

Vossemeerstraat 34
8226 HT Lelystad
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Almere Floats 2024

Almere Floats 2024

Waterliefhebbers opgelet! Alles wat drijft in Almere is welkom op het Weerwater in het weekend van 20 & 21 juli! Kom naar het stadsstrand en doe mee aan de leukste clinics en wateractiviteiten, zoals kanoën, zeilen en suppen. Ga lekker het water op.

Beleef een spetterend feestje!