Theater & taartTerug naar het overzicht

Je kinderfeestje vieren in de nieuwe bibliotheek Stad? Ja, dat kan! Met een voorstelling en taart!
Een kinderfeestje vieren in de nieuwe bibliotheek in Almere Stad? Dat kan!

De nieuwe bibliotheek organiseert leuke kindervoorstellingen die op zichzelf al een feestje zijn. Deze voorstellingen zijn ook prima te combineren met een kinderfeestje.

Het feestje begint met een kindertheatervoorstelling (voor iedereen toegankelijk) in de nieuwe zaal.

De feestvierders hebben in de zaal uiteraard een streepje voor: ze mogen als eerste een plekje zoeken en kunnen na afloop (indien mogelijk) op de foto met de acteur(s)/actrice(s). Het feest wordt vervolgens voortgezet in het nieuwscafé waar de feestgangers iets lekkers te eten en drinken krijgen.

De kinderfeestjes kunnen geboekt worden in de maanden dat er op zondag kindervoorstellingen zijn. Die zijn er iedere maand, met uitzondering van juni, juli en augustus. Na afloop van de voorstelling wordt het feest voortgezet in het nieuwscafé waar de feestvierders iets lekkers te eten en drinken krijgen.

Meer informatie over Theater&Taart is te vinden op de site van de bieb via de website-button!

Superleuk dit feestje! Kijken naar nog meer tips voor jouw kinderpartijtje? Die vind je natuurlijk in onze Kinderfeestjescategorie!

De nieuwe bibliotheek

Stadhuisplein
1315 XC Almere
Openingstijden Op zondagmiddag. Prijs Vanaf € 6,00 per kind. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Festival Buitenlol

Festival Buitenlol

Stad & Natuur organiseert op zondagmiddag 21 april het festival Buitenlol op Stadslandgoed de Kemphaan! Het belooft een middag vol buitenplezier te worden. Vol met toffe activiteiten voor kids zoals Geurmemory, Silent Disco en nog veel meer! Kom je ook gezellig langs?
Gratis toegankelijk